Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Stor politiaktion mod organiseret indsmugling af narkotika


Syv mænd i alderen fra 22 til 37 år og en 18-årig kvinde blev anholdt, da Særlig Efterforskning Øst (SEØ) under Københavns Politi i går slog til i en større aktion i Hovedstadsområdet.

De otte personer sigtes for indsmugling og videre distribution af ca. 40 kg. kokain. Der blev i forbindelse med anholdelserne foretaget ransagning af 11 adresser på tværs af de sjællandske politikredse. Ved ransagningerne blev der blandt andet fundet 1,5 kg kokain, en pistol, et større kontantbeløb og diverse udstyr til håndtering af narkotika.

Anholdelsesaktionen er kulminationen på en længerevarende efterforskning, og på baggrund af den efterforskning er det politiets opfattelse, at netværket har stået bag omfattende indsmugling og distribution af hård narkotika til det danske marked.

”Efterforskningen har været et langt sejt træk, og vi er naturligvis godt tilfredse med anholdelsesaktionen, der forløb som planlagt. Aktionen betyder, at vi nu har taget endnu et netværk, der forsyner det danske marked med hård narkotika, ud af drift,” siger operativ leder i Særlig Efterforskning Øst, vicepolitiinspektør Torben Henriksen.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account