Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Status fra Billund Lufthavn efter et år i Coronaens tegn


I marts 2021 er der kun gået 13.585 passagerer igennem i terminalen i Billund Lufthavn. Det svarer til en nedgang på 94,5 procent ift. marts 2019, og en nedgang på 86,9 procent ift. marts 2020.

Nu har Coronaens skygge været over os alle i et helt år, og sommerens trafik er afhængig af en snarlig udmelding om, hvordan man kan rejse i løbet af sommeren. Flyselskaberne står klar, og der kommer flere og flere nye ruter. Senest har Ryanair lanceret to nye ruter fra Billund Lufthavn til hhv. Chania på Kreta og Bologna i Italien, som kommer efter en lang række rutenyheder fra Vueling, Swiss, Turkish Airlines og Animawings.

– Vi står som forventet igen med en måned med lav aktivitet. Det samme forventer vi i april, derfra skulle aktiviteten gerne begynde at vende, men det afhænger af, hvornår regeringen kommer med en udmelding om, hvordan sommeren ser ud for rejsebranchen. Vi ved, at danskerne står på spring til at købe flybilletter og pakkerejser, men det hele afhænger af, hvornår der kommer klarhed over sommeren, fastslår Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn og fortsætter:

– Vi noterer os, at der er bred politisk enighed om, at Danmark skal åbne helt op, når alle over 50 år er vaccineret. Det er vores forventning og forhåbning, at det ligeledes gælder danskernes mulighed for at rejse indenfor Europa.

Stor fremgang i luftfragten

Den seneste måned har der været stor aktivitet med chartrede fragtfly. Der har bl.a. været besøg af 5 store jumbojets, B747, der har fløjet avlsgrise til Kina. Aktiviteten med de chartrede fragtfly løfter niveauet for eksporten, der vækster med 44,0 procent. Men samtidig har de faste kurerfly også haft stor fremgang med flot vækst.

Importen har også en fremgang på 13 procent, hvilket får den samlede fremgang på luftfragten i Billund Lufthavn til at lande på 34,9 procent. Det svarer til 1.927 tons.

– Billund Lufthavn er bare stærke på luftfragten, og selvom vi forventer, at 2021 kommer til at modsvare 2020 på mængden af gods, fordi der var så store mængder fragt af værnemidler i 2020, og det er uvist, om der kommer ligeså meget i 2021. Men som det ser ud nu, formår vi at holde hjulene kørende – og endda med en utrolig flot vækst. Vores fragtkompetencer bliver gang på gang valgt til, og det er vi meget stolte af, afslutter Jan Hessellund.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account