Danmark: Thursday, September 09, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Sprudlende teaterkavalkade på NTL - Odin Teatret


Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret viser et stort udpluk af sine forestillinger og arbejdsdemonstrationer under den internationale workshop, Odin Uge Festival, 31. august – 10. september.

I den kommende tid har du mulighed for vælge at se næsten lige, hvad du har lyst til af forestillinger fra Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets store repertoire på 27 forskellige forestillinger og arbejdsdemonstrationer.

Vil du for eksempel gerne opleve den meget roste og prisvindende Det kroniske liv med Odin Teatrets ensemble og instrueret af Eugenio Barba, skal du bestille billet til tirsdag den 31. august kl. 17.30. Ensembleforestillingen foregår på samme tid i forskellige lande i Europa efter Den Tredje Verdenskrig, og i den kan du møde så forskelligartede personer som en sort jomfru, enken efter en baskisk officer, en tjetjensk flygtning, en rumænsk husmor, en dansk sagfører, en rockmusiker fra Færøerne, en colombiansk dreng, der søger efter sin forsvundne far, en italiensk gadeviolinist og to lejesoldater.

Eller, hvis du er interesseret i at få et indblik i Odin Teatrets skuespillerteknik ved at følge, hvordan to skuespillere først udvikler en rent fysisk dialog, dvs. en dialog, hvor to kroppe ”taler” sammen uden ord, som de derefter tilføjer en klassisk scene fra Shakespeares Othello – så skal du skaffe dig en billet til Text Action Relations mandag den 6. september kl. 11.00.

Og sådan er der næsten ingen grænser for, hvad du kan se. I alt opføres 23 forestillinger og arbejdsdemonstrationer. Klokkeslættet for hver enkelt, varighed og indhold kan du læse meget mere om på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets hjemmeside www.odinteatret.dk.

De fleste forestillinger opføres på engelsk.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account