Danmark: Monday, February 22, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Spiritusbilist kørte 100 km/t på Hadsund Broen


Under kørende patrulje på en vej i Hadsund fredag den 19. februar om eftermiddagen, lagde en betjent fra Nordjyllands Politi mærke til, at bilen foran ham kørte ubehageligt tæt på den forankørende bilist. Derudover kørte den bekymringsvækkende bilist mindst 100 km/t hen over Hadsund Broen, hvor den tilladte hastighed er 60 km/t.

Derfor besluttede man sig for at standse bilisten, der brød hastighedsgrænsen og ikke overholdte en acceptabel sikkerhedsafstand, til kontrol.

Men inden betjenten nåede at signalere til bilisten, at vedkommende skulle holde ind til siden, kørte bilisten sågar henover en fuldt optrukken spærrelinje og spærreflade. Endnu en forseelse.

Kort efter man standset bilisten, så vedkommende kunne sigtes for de førnævnte lovbrud. Det viste sig, at der var tale om en 55-årig mand, som så ud til at være påvirket af spiritus. Der lå nemlig en del øldåser fordelt i bilens kabine – hvorfor politiet instruerede bilisten i at deltage i en alkometertest.

Til betjentens knap så store overraskelse viste det sig, at hans mistanke var på rette plads – bilisten havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for følgende:

  • Spirituskørsel
  • Overtrædelse af gældende hastighedsgrænse
  • Mangel på sikkerhedsafstand til forankørende
  • Kørsel over fuldt optrukken spærrelinje samt spærreflade

Den sigtede kan nu bl.a. se frem til en større bøde for de ovennævnte lovbrud.

24NYT ER ALTERNATIVET TIL DE RØDE MEDIER


 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account