Danmark: Sunday, July 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Søren Pind hvidvasker Venstres ansvar for udlændingeloven


”Har Kaare Dybvad og Socialdemokratiet egentligt nogensinde undskyldt for den udlændingelov, der medførte, at knapt en halv million mennesker af mellemøstlig herkomst i dag er at finde i Danmark”, spørger den tidligere Venstre-minister, Søren Pind, i et debatindlæg i Berlingske.

24NYT: Når Søren Pind gør Socialdemokratiet eneansvarlig for udlændingelovens vedtagelse, er der tale om regulær historieforfalskning.

Lad os minde Pind om, at det første udkast til verdens mest liberale udlændingelov blev i 1982 fremført af den borgerlige regering under Poul Schlüter (Firkløverregeringen C, V, CD og KF).

Lad os minde Pind om, at da Udlændingeloven af 1983 blev vedtaget af Folketinget, stemte 155 medlemmer for, herunder alle borgerlige inkl. Venstre, mens kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod.

Lad os minde Pind om, at modstanden mod udlændingeloven blev af alle danske politikere, herunder politikerne i Venstre, opfattet som racisme, mens man konsekvent har afvist befolkningens legitime bekymring for de følger, som en ukontrolleret muslimsk indvandring kunne få for det danske samfund.

Lad os endelig minde Pind om, at det var den borgerlige VLAK-regering, der har sørget for, at antallet af muslimer i Danmark steg fra ca. 264.000 i 2015 til ca. 320.000 i 2019.

At man i dag tvangsfordeler gymnasieelever og flytter børn rundt efter deres forældres indkomst er et resultat af den katastrofale udlændingepolitik, som både den røde og blå blok inkl. Venstre igennem årtier har ført og fortsat fører.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account