Danmark: Tuesday, February 23, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Sindsygt! To teenagere satte ild til barnevogn


Søndag kl. 18.03 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en opgang på Haurumvej i Tilst. Da politiet ankom til stedet, kunne betjentene konstatere, at der var en del røg i opgangen, hvilket gjorde, at flere beboere ikke kunne komme ud af deres lejligheder.

Røgen kom fra kælderen, hvor det viste sig, at der var ild i en barnevogn. Barnevognen var næsten udbrændt, da brandvæsnet ankom til stedet, og de fik hurtigt slukket ilden. Beboere blev herefter hjulpet ud af deres lejligheder og tilset af sundhedspersonalet, der var ankommet til stedet. Et par beboere blev kørt til skadestuen til observation for røgforgiftning.

Kort tid efter blev betjentene kontaktet af en mand, der havde fået fat i to drenge, som han tidligere på aftenen havde set ved opgangen. De to drenge på 14 år erkendte, at det var dem, der havde sat ild til barnevognen. Da de begge er under den kriminelle lavalder, blev både deres forældre og de sociale myndigheder underrettet om episoden.

24NYT ER ALTERNATIVET TIL DE RØDE MEDIER


 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account