Danmark: Friday, September 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Sigtet for grov vold efter overfald


Østjyllands Politi fik natten til mandag kl. 1.20 en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet af en anden mand på Frederiks Allé i Aarhus C. Under overfaldet skulle der være brugt en kniv.

En patrulje kørte til stedet, hvor vidner udpegede en 20-årig mand som gerningsmanden. Han blev anholdt og sigtet for grov vold. På gaden lå en kniv, som politiet beslaglagde til nærmere undersøgelse.

En 32-årig mand havde pådraget sit et mindre snitsår på sin hånd, som skulle være forårsaget af den 20-årige, som havde stukket ud efter ham – angiveligt på grund af nogle uoverensstemmelser.

Den 20-årige havde selv nogle knubs i ansigtet, men hverken han eller den 32-årige var kommet alvorligt til skade.

Mens politiet var på stedet, begyndte to mænd på 26 og 27 år at blande sig, og efterkom ikke betjentenes anvisninger om at gå længere væk fra gerningsstedet. De blev til sidst anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen for at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account