Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Sigtet for at true medarbejder i 7-Eleven 


En kvindelig medarbejder i 7-Eleven tilkaldte natten til mandag kl. 1.18 politiet, da en kunde havde truet hende og stjålet en pakke cigaretter fra butikken på Immervad i Aarhus C.

Kvinden forklarede, at manden havde gået lidt rundt inde i butikken, inden han kom hen og bad om en pakke cigaretter, og det skulle være hard pack. Da medarbejderen forklarede, at hun kun havde det pågældende cigaretmærke i bløde cigaretpakker, blev manden meget vred og råbte skældsord og trusler mod hende.

Han tog til sidst cigaretpakken og forlod butikken uden at betale. Ud fra overvågningsbilleder fra butikken genkendte politiet manden, og da en patrulje tre timer senere fandt ham sovende på en bænk i Aarhus, blev han anholdt. I den ene lomme på den 34-årige mand fandt betjentene en pakke cigaretter magen til den, der var blevet stjålet i butikken.

Manden blev sigtet for røveri ved at have truet medarbejderen, da han tog cigaretterne.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account