Danmark: Thursday, September 09, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Samleje og oralsex: 60-årig mand dømt for seksuelle overgreb på steddatter


En 60-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt fire års fængsel for adskillige seksuelle overgreb begået mod sin steddatter, fra hun var 12 til 16 år gammel.

Steddatteren, der nu er 27 år, gik sidste år til politiet og anmeldte flere forhold begået over en årrække på familiens adresser forskellige steder i Danmark og i udlandet.

I retten blev den nu 60-årige dømt for overgreb i form af både samleje og oralsex.

Ud over steddatterens forklaring lagde retten vægt på, at en au pair afgav vidneforklaring om episoder, hun havde oplevet, da hun arbejdede for familien.

Udnyttede sin fysiske overlegenhed

”Seksuelle overgreb mod børn er altid alvorlige sager. I den her sag lagde retten lagde vægt på pigens forklaring og fandt det bevist, at stedfaderen havde udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenhed ved overgrebene. Desuden er alene det at dyrke sex med et barn under 15 år jo ulovligt,” siger specialanklager Jesper Rubow.

Den 60-årige nægtede sig skyldig. Han tog betænkningstid for at afklare om han ville anke dommen.

Den forurettede pige blev tilkendt en erstatning på ca. 84.000 kr.

Den 60-årige har siddet varetægtsfængslet siden september sidste år. Retten bestemte ved domsafsigelsen, at han fortsat skulle være varetægtsfængslet frem til, han kan afsone dommen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account