Danmark: Tuesday, February 23, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Særlig coronaindsats fortsætter i Ishøj


Københavns Vestegns Politi fortsætter den ekstraordinære corona-indsats i Ishøj hen over weekenden og i den kommende uge.

Med det høje smittetryk i Ishøj og sundhedsmyndighedernes skærpede tiltag har Københavns Vestegns Politi siden sidste weekend haft ekstra corona-patruljer i byen.

Patruljerne er på gaden det meste af døgnet og særlig opmærksomme på steder, hvor mange mennesker søger hen – blandt andet i Bycentret, hvor en række forretninger har lov at holde åbent:

”Det er en fælles sag at få slået udbruddet ned – og jeg opfordrer alle til at gøre deres bedste i denne alvorlige situation: Hold afstand, sprit af, bliv testet og brug mundbind, hvor du skal, hvis du skal,” siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

I de sidste uger har særlige corona-patruljer ført omkring 400 tilsyn i Ishøj med fokus på, om corona-reglerne bliver overholdt – fx forsamlinger over fem personer, restriktioner i forretningerne og bistand til butiksliv og offentlig transport om brug af mundbind.

Lokalpolitiet melder, at borgere og butikker i det store hele opfører sig fornuftigt og efterkommer restriktionerne, og at der generelt kun sjældent er grund til at skride ind.

Styrket test-program i Ishøj

I løbet af ugen har sundhedsmyndighederne udvidet testkapaciteten i byen – blandt andet med test-busser, så borgerne kan blive testet på over 10 lokaliteter hver dag i kommunen.

24NYT ER ALTERNATIVET TIL DE RØDE MEDIER


 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account