Danmark: Sunday, January 24, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Så er der lagt i kakkelovnen til præsident Biden


Debatindlæg af ARES.

Når Joe Biden den 20.januar er blevet svoret ind som USA’s præsident, er der tre skandalesager, der kan trække tæppet væk under hans legitimitet som landets og verdens øverste leder. Det er en diagnose om svigtende hukommelse og opfattelsesevne og tiltagende demens. Det er afsløring af korruption i Biden-familien, og det er beviser om udbredt og systemisk valgsvindel, der gav Biden sejren den 3. november.

I forbindelse med indsættelsen som præsident skal Joe Biden gennem en obligatorisk helbredsundersøgelse på Walter Reed Militærhospitalet i Washington. Her skal han igennem Montreal Cognitive Assessment, som er en meget anvendt undersøgelse af begyndende demens, hukommelsesproblemer og opfattelsesevne.

Det Demokratiske parti sørgede for at Biden tilbragte hele valgkampen i sin kælder og kun ytrede sig offentligt og på tv, når kan kunne oplæse korte budskaber fra en teleprompter foran sig. Medierne stillede udelukkende venlige spørgsmål til Biden og sørgede for, at kritiske journalister blev holdt væk fra ham. Alligevel kunne det ikke skjules, at Biden havde sporadiske problemer med hukommelse og koncentration ligesom han ofte optrådte forvirret og konfus især under primærvalgene, hvor han var mere eksponeret end under præsidentvalget. Her vidste han ofte ikke i hvilken delstat, han befandt sig. Han kunne ikke huske indledningen på Uafhængighedserklæringen, som enhver politiker ellers kan citere i søvne. Han forvekslede sin kone med sin søster og talte ind imellem sort og kunne ikke huske navnene på de konkurrerende kandidater.

Præsident Trump pralede meget af, hvor flot han var kommet igennem Montreal-undersøgelsen. Hvis Biden ikke kommer helskindet igennem testen, kan det ikke skjules for offentligheden, og hans præsidentperiode kan blive afsluttet inden, den bliver begyndt. Hverken Facebook, New York Times eller CNN kan beskytte en senilkonfus præsident.

Da New York Post i efteråret offentliggjorde belastende indhold af sønnen Hunter Bidens PC, lykkedes det for Demokraterne og hovedmedierne at kvæle de kritiske oplysninger om Biden familiens angivelige korruption. Afsløringerne blev i samarbejde med tidligere efterretningschefer stemplet som russisk desinformation og effektivt fejet ind under gulvtæppet. Materialet fra Biden-sønnens computer tydede ellers stærkt på, at hele Biden-familien havde tjent tykt på deres forbindelse til daværende vicepræsident Joe Biden. New York Posts Facebook- og twitter konto blev blokeret, og avisens afsløringer kom derfor ikke til at spille nogen rolle under præsidentvalget.

Ifølge nye oplysninger fra Fox News’ Sean Hannity og Trumps advokat Rudy Giuliani har vi stadig det mest belastende materiale til gode. Der er vist ikke meget tvivl om, at New York Post som hævn for censuren vælger at publicere de mest chokerende afsløringer på et tidspunkt, hvor skadevirkningen vil være størst. Nemlig efter at Joe Biden har indtaget pladsen bag skrivebordet i Det Ovale Værelse.

Lige siden valget den 3. november har præsident Trumps advokater flittigt indsamlet materiale om den påståede valgsvindel i de afgørende stater, der gav Biden sejren. Man råder blandt andet over tusind edsvorne erklæringer fra valgtilforordnede og stemmetællere, der beretter om udbredt stemmesnyd. I de sidste par uger har der bortset fra præsidenten selv været stille om sagen, som af Demokraterne og medier er blevet afvist som et kupforsøg og et angreb på demokratiet og retsstaten. Alle retsinstanser har pure afvist samtlige søgsmål om valgsvindel. Vi kan i stedet forvente, at belastende materiale om valget først bliver offentliggjort, når Biden er svoret ind, og hvor skadevirkningen vil være størst. Den tidligere præsidentielle rådgiver Dick Morris har allerede en bog på affyringsrampen med titlen ’Stolen’ om det stjålne valg, og vi kan i de kommende måneder forvente flere bøger, artikler, analyser og tv-dokumentation om den påståede valgsvindel.

Præsident Biden skal således være både dygtig og heldig, hvis han vil undgå hævnen fra Trumps politiske genfærd, der i de kommende måneder vil hjemsøge Det Hvide Hus og sprede skræk og rædsel hos Joe Biden, hans regering og hans familie.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account