Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
S-regeringens coronastrategi er absurd og løgnagtig – 24NYT


S-regeringen har gentaget budskabet om, at den vil skabe større lighed i Danmark, utallige gange, skriver Bent Winther i Berlingske.

”Ifølge finansminister Nicolai Wammen har regeringens politik kostet borgere med de laveste indkomster mere, end den har kostet dem med de højeste indkomster.

Cheføkonom i Cepos Mads Lundby Hansen siger, at svaret er meget bemærkelsesværdigt. Overordnet gør regeringens politik Danmark fattigere, viser svaret fra finansministeren. Men det viser også, at regningen for regeringens politik rammer hårdest i bunden. Jo mindre man tjener, jo mere rammes man af Mette Frederiksens politik.

Cheføkonomen peger desuden på, at regeringens økonomer skønner, at ekstra skatter på erhvervslivet væltes over på lønmodtagerne, især de laveste indkomster”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account