Danmark: Thursday, September 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
En skandale i dansk journalistik


Hovedelementerne i iværksætteri er kompetencer og kapital. Begge dele beskattes allerede rigtig højt i Danmark, og nu overvejer S-regeringen at hæve kapitalskatten yderligere, skriver Berlingske:

”I dag er reglerne indrettet sådan, at en aktieindkomst beskattes med 27 pct. af gevinster under 55.300 kroner. Når beløbet af højere end det, stiger skatten til 42 pct. – og det er den skat, regeringen ønsker at hæve til 45 pct. Til sammenligning har resten af de nordiske lande en beskatning på omkring 30 pct. af aktieindkomster”.

24NYT: Regeringens planer om at hæve kapitalskatten er et slag mod iværksætteriet, som i forvejen er på tilbagetog og behandles dårligt politisk med kapitalkrav, udfordringer med erhvervskonti og aktieindkomstbeskatning. Selv om politikerne postulerer, at de gerne vil være med til at skabe en investorkultur og interesse for at investere i startups, så sender de reelt et nyt signal om, at man ikke påskønner folk, der tør påtage sig risici.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account