Danmark: Sunday, June 06, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
S holdt hånden over en magtfuld sexkrænker


En medarbejder i Socialdemokratiet beskyldes nu for i årevis at have krænket en række unge kvinder fra forskellige politiske partier. Flere af episoderne var Socialdemokratiet bekendt med, men skældte ofrene ud i stedet for at straffe manden, oplyser Berlingske.

”Selv om magtfulde personer i Socialdemokratiet har været bekendt sagerne, og selv om statsminister Mette Frederiksen udadtil har gjort sig til fortaler for en nultolerance over for en sexistisk kultur, har sexovergrebene ikke haft karrieremæssige konsekvenser for den pågældende mand.

Manden i årevis har haft fremtrædende poster i DSU og arbejdet i Socialdemokratiet. Da han forlod sin stilling hos Socialdemokratiet på Christiansborg, blev han takket for sin indsats af en lang række ministre, folketingsmedlemmer og ledende skikkelser i partiet”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account