Danmark: Tuesday, February 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
SAS skifter navn til Airlines

RokokoPosten | SAS skifter navn til Airlines

Foto: RHL Images, Wikipedia

SAS har skrinlagt planer om at tage navneforandring til German-Persian-Dutch-Greek-Turkish-Chinese-Austrian-American Airlines og vil fremover blot være kendt som Airlines eller AS.

En af de store hæderkronede skandinaviske virksomheder vil fremover være kendt under et helt nyt navn. Når man skal flyve med det fællesnordiske selskab, der hidtil har været kendt som SAS, kommer der til at stå AS på siden af flyet.

Det forklarede koncerndirektør Rickard Gustafson ved en pressekonference torsdag eftermiddag.

Ikke plads til langt navn på siden af fly
“Vi er enormt stolte over at komme fra et sted på planeten, der udmærker sig ved en masse ting såsom smørrebrød, papirclips og vindmøller, som slet ikke har noget med Skandinavnen at gøre,” sagde han.

“Derfor har vi længe overvejet at skifte navn til German-Persian-Dutch-Greek-Turkish-Chinese-Austrian-American Airlines, så vi kunne hylde den mangfoldige arv, som vi ikke kan påberåde os, eftersom vi selv har kopieret alt det, som vi kalder vores kultur.”

Af logistiske grunde gik man imidlertid bort fra dén plan.

“Desværre var navnet simpelthen for langt til, at vi kunne få plads til det på siden af flyet. Hvis vi brugte en forkortelse, ville der være risiko for, at folk forvekslede os med en forening for seksuelle minoriteter, hvilket ville være problematisk af grunde, der handler om risikoen for forvekslinger og ikke manglende tolerance,” erklærede Gustafson.

Planlægger at droppe flyvemaskiner
I stedet har SAS valgt blot at kalde sig AS, der står for Airlines System.

“Med det korte navn signalerer vi, at vi laver noget med flyvemaskiner, som flyver i systemer, hvilket vi jo gør. På den måde undgår vi helt at signalere noget om nogen som helst steder på kloden eller indikere, at nogen kultur har noget med nogen som helst steder at gøre,” sagde Gustafson og fortsatte:

“På længere sigt håber vi helt at kunne udfase vores brug af flyvemaskiner, der er klimamæssigt problematiske i en globaliseret verden. Måske kan vi endda også sløjfe det med systemerne, der let kan tolkes som en støtte til repressive og reaktionære samfundsmæssige strukturer.”

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account