Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Rokoko Classic: Rig Gentofte-frue og forhenværende folketingsformand raser mod eliten

RokokoPosten | Rokoko Classic: Rig Gentofte-frue og forhenværende folketingsformand raser mod eliten

Foto: Steen Brogaard, Folketinget

“Min ytringsfrihed er truet,” mener 72-årige Pia Kjærsgaard fra Gentofte. I et interview kritiserer hun humaniorastuderende, Twitter-brugere og kunstnere for at forhindre helt almindelige danskere som hende selv i at flirte og komme til orde.

“Hvis jeg for eksempel siger min ærlige mening om alle de bøsser, som efterhånden har overtaget Melodi Grand Prix og på den måde påtaget sig at forny en dansk kulturinstitution, så sidder der en elite på de sociale medier, som er uenige med mig.”

I et stort opsat interview, der medførte både forside og opslag i den landsdækkende avis Berlingske, og som efterfølgende er blevet refereret i stort set alle andre medier, raser Kommandør af 1. grad af Dannebrogordenen Pia Kjærsgaard over, hvordan eliten forhindrer helt almindelige danskere som hende selv i at komme til orde og krænke hinanden uden samtykke.

Humaniorastuderende og kunstnere
“Vi ser en form for indespærring af det enkelte menneskes frihed, og vi har fået en voldsomt fordømmende kultur,” udtaler folketingsmedlemmet Kjærsgaard, der ikke har noget ordførerskab og årligt tjener 1.574.372 kroner, samtidig med at hun nyder godt af Folketingets ekstremt favorable pensionordning.

“Eliten er dem, der sidder på flæsket – dem med de fine, fine uddannelser, som bor i byen. Journalister, som formulerer sig godt,” udtaler Kjærsgaard, der for nylig var med til at lukke en kritisk radiostation og skære 25 procent af DR’s budget.

Med eliten henviser hun blandt andet til humaniorastuderende, som brokker sig over binære kønsbetegnelser, Twitter-brugere, der kritiserer hende på sociale medier, samt alle de magtfulde kunstnere og kreative sjæle, der nu kan se frem til at slippe for de årlige toprocentsbesparelser.

Højeste post for en ikke-kongelig
Pia Kjærsgaard er vokset op i den øvre middelklasse på Østerbro med en selvstændig far og hjemmegående husmor med masser af tid til børnene. Siden 1984 har hun siddet i Folketinget.

Som formand for Dansk Folkeparti har hun været en af sin generations absolut mest indflydelsesrige politikere. Fra 2015 til 2019 var hun Folketingets formand, hvilket formelt set er den højeste post, som en ikke-kongelig kan opnå.

Hun bor i dag i Gentofte i en villa med sin mand, som er udpeget af Dansk Folkeparti som statsrevisor, hvilket udløser et honorar på 330.000 kroner om året.

(Artiklen blev oprindeligt bragt den 18/1 2020)


Forfatterkommentar af Niels Jespersen

RokokoPosten er bredt anerkendt for sin seriøse politiske journalistik. Eller, vi er i hvert fald ikke kendt for at have den mindst seriøse dækning blandt danske medier. Således er det i RokokoPosten, at man først kan læse om de nyeste tendenser i den politiske andedam.

Denne artikel forgriber en række af de udfordringer, Dansk Folkeparti står med. For mens man i partiet stadig ser sig selv i konflikt med etablissementet, er der efterhånden ikke meget oprører over en mopset rigmandsfrue fra Nordsjælland.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account