Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Rokoko Classic: Lokale håber, at abstrakt rundkørselskunst er racistisk

RokokoPosten | Rokoko Classic: Lokale håber, at abstrakt rundkørselskunst er racistisk

Foto: Google Streetview

En abstrakt vestjysk skulptur i en rundkørsel er muligvis racistisk, hvilket de lokale gerne vil gøre Black Lives Matter-aktivister opmærksomme på. Måske kan en statue af Dolly Parton opføres, hvis skulpturen skulle blive ødelagt.

Den 65-årige buschauffør Poul Martinsen står ved vejkanten på Herningvej i Ringkøbing og iagttager skeptisk den nonfigurative skulptur Kuben, der pryder midten af en rundkørsel i byens udkant.

“Altså, jeg tror faktisk godt, det kunne være sådan et bur, hvor man spærrede slaver inde i Sydstaterne. Det ligner det lidt for mig at se. Med lidt god vilje.”

Hvid på en dominerende måde
Pouls mangeårige ven, den 72-årige pensionerede pladesmed Jakob Ingemann, er helt enig i, at skulpturen er problematisk ud fra et mangfoldighedsperspektiv.

“Ja, og så er den også meget … hvid på sådan en dominerende måde, der faktisk minder mig ikke så lidt om Hitler. Hvis jeg var en aktivist, der ødelagde statuer, ville jeg godt nok se at komme herover med en gummiged eller et par ordentlige forhamre,” siger han og fortsætter.

“Ikke fordi jeg synes, nogen skulle smadre tingesten, for det ville jo være en uheldig ting at gøre sådan uden byrådets billigelse, alt det sædvanlige bureaukrati og den slags. Men altså, hvis det skete, ville jeg sådan set forstå det, for det er klart, at folk, som har måttet finde sig i århundreders strukturel racisme, på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at sige ‘nok er nok’.”

Dolly Parton acceptabel erstatning
Poul Martinsen tilføjer, at hvis det skulle ske, at nogle aktivister læste denne artikel og kom forbi Herningvej 95 i ikonoklastisk øjemed, har han faktisk også en idé til, hvad der på længere sigt kunne afløse den nuværende muligvis racistiske skulptur.

“Jeg kan forstå, at de i USA gerne vil have en statue af Dolly Parton i stedet for et eller andet racistisk monument, og det synes jeg faktisk, lyder som en god idé. En vellignende statue af Dolly Parton anno 1980 ville være helt OK med os,” siger han, og Jakob Ingemann nikker billigende.

(Artiklen blev oprindeligt bragt den 19/6 2020)


Forfatterkommentar af Mikkel Andersson

Det er en ren tilståelsessag. Jeg hader abstrakt rundkørselskunst. De to personer i artiklen siger nøjagtig det, jeg tænkte, da jeg fandt skulpturen på Google Street View. I forbindelse med googling af Kuben kunne jeg i øvrigt konstatere, at nogle i lokalområdet faktisk godt kan lide skulpturen, hvilket gør mig oprigtigt ondt på deres vegne. Derudover er en statue af Dolly Parton altid en god idé.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account