Danmark: Tuesday, August 04, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Rokoko Classic: Kvinde i fly lykkes med at lade som om, turbulens ikke giver hende akut dødsangst

RokokoPosten | Rokoko Classic: Kvinde i fly lykkes med at lade som om, turbulens ikke giver hende akut dødsangst

Foto: aslysun, Bigstock

“Det er jo bare en helt naturlig og komplet ufarlig del af en flyvetur,” sagde Lotte Andersens ansigt, mens hendes sind fortalte hende, at hun snart skulle dø.

Lotte Andersen er stolt af sig selv. I en halv time formåede hun nemlig at overbevise de passagerer, der sad tæt på hende, om, at hun på ingen måde frygtede for sit liv, da det fly, hun sad i, oplevede turbulens.

“Jeg blev ved med at læse skødesløst i min bog og kiggede engang imellem ud af vinduet, men ikke hen på vingen for at se, om den var ved at falde af. Bare ud på skyerne, som om jeg lige ville bruge et minut på at spekulere over det, jeg havde læst,” fortæller den 28-årige folkeskolelærer, der ofte flyver indenrigs for at besøge slægtninge i Nordjylland.

Kold og iltfattig atmosfære
Lottes opførsel udtrykte i det hele taget, at turbulens er en naturlig og komplet ufarlig del af en flyvetur – hvilket hun absolut ikke føler.

“Jeg får akut dødsangst, hver gang flyet ryster. Det hjælper ikke, at jeg har læst en del om turbulens, og hvorfor det overhovedet ikke er noget at være bange for. Jeg tænker bare på det tynde stykke metal, der adskiller mig fra flere kilometers frit fald i en kold og iltfattig atmosfære.”

Lotte er dog ikke kun bange for, at turbulensen på en eller anden måde skal slå hul i flyet, så hun bliver suget ud.

Forstår ikke redningsveste
“Jeg tænker også på, at flyet kan gå i stykker, fx ved at motoren pludselig standser, eller at vindstødene er så kraftige, at maskinen går i spin og styrter ned i havet eller en tilfældig by. Så er man jo prisgivet. De der redningsveste har jeg aldrig forstået. Man dør jo af det brutale møde med havoverfladen, inden man overhovedet får en chance for at tage dem på,” forklarer hun, der ofte har fået at vide, at flyvning er den sikreste måde at transportere sig selv på.

“Jeg har endda selv været i en trafikulykke, hvor jeg slog hovedet, og som cyklist har jeg flere gange oplevet, at en bil har været lige ved at køre ind i mig. Til gengæld har alle mine flyveture været komplet problemfri. Men det betyder ikke, at jeg ikke forestiller mig, hvordan jeg og mine medpassagerer vil dø i et flammehav, hver gang der er den mindste smule turbulens.”

(Artiklen blev oprindeligt bragt den 3/9 2019)


Forfatterkommentar af Marta Sørensen

Jeg har engang læst på en hjemmeside, hvor piloter svarer på spørgsmål fra flyangste lægfolk, at turbulens nærmest aldrig kan forårsage ulykker. Flyet kan ryste fuldstændig epileptisk, men det gør ingenting, allerhøjst vil der ryge lidt alt for dyr gin og tonic ud af plastikglasset og ned på the tray table, hvis dette da ikke allerede er i upright position. Det er selvfølgelig løgn, da alle ved, at døden halser i striberne på selv et topsikkert SAS-fly fra København til Aalborg, og denne artikel er således 100 procent baseret på eget indre liv.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account