Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Rokoko Classic: Konsulent-Lars skal rådgive Privat-Lars om samarbejdet med Politiker-Lars

RokokoPosten | Rokoko Classic: Konsulent-Lars skal rådgive Privat-Lars om samarbejdet med Politiker-Lars

Foto: Folketinget, Wikipedia og Statsministeriet

Privat-Lars, der driver Løkkefonden, har ansat Konsulent-Lars, der er tilknyttet advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, til at udrede samarbejdet med forhenværende statsminister, Politiker-Lars.

“Jeg kan konstatere, at der er blevet rejst kritik af mine forretningsforbindelser til den forhenværende statsminister, Politiker-Lars. Det kan jeg naturligvis ikke have siddende på mig. Derfor har jeg hyret Konsulent-Lars, der skal sikre, at alt går efter bogen,” fortæller Privat-Lars, der igennem Løkkefonden blandt andet udbyder læringsforløb til offentlige og halvoffentlige institutioner.

Varetog ikke-lobbyistrelaterede opgaver
Konsulent-Lars kommer fra en stilling som Senior Special Advisor i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, hvor han har udført en række uspecifikke, men aldeles ikke-lobbyistrelaterede opgaver.

Hans første job bliver at få skabt klarhed over relationen mellem Privat-Lars og Politiker-Lars, der hver især kritiseres for deres økonomiske relationer.

Politiker-Lars, der var statsminister fra 2009-11 og igen fra 2015-19, og som stadig sidder i Folketinget, hilser ansættelsen af Konsulent-Lars vedkommen.

“Lars er jo uddannet jurist, så jeg er tryg ved, at han kender alle smuthullerne i lovgivningen og ved, hvad han skal undgå. Jeg har hele tiden vidst, at der ikke var noget at komme efter, men nu får vi også en fagmands ord for det,” siger han.

Hatte-Lars holder styr på kasketterne
Konsulent-Lars glæder sig til at komme i gang med opgaven.

“Nu kender jeg kun de to Lars’er fra medierne, men som retskaffen borger har det generet mig at se, hvordan de konstant latterliggøres og mistænkeliggøres,” udtaler han, synligt oprørt.

Adspurgt om, hvorvidt det ikke kan være svært at holde styr på alle de Lars’er, svarer Privat-Lars.

“Jo, i starten var jeg også forvirret nogle gange, men nu har vi fået en ny medarbejder ved navn Hatte-Lars, som har til opgave at holde styr på alle de forskellige kasketter.”

(Artiklen blev oprindeligt bragt den 15/2 2020)


Forfatterkommentar af Niels Jespersen

Denne RokokoPost er en af flere, hvor vi laver sjov med Lars Løkkes mange personligheder. Henholdsvis Privat-Lars, der gladelig lod sig beværte og betale for af nordjyske fiskeri-moguler, og så Statsminister-Lars, der var aldeles upåvirket af slesk fedteri.

Der er få politikere, som RokokoPosten skylder mere end Lars Løkke. Med sine evige selvskabte problemer og fantasifulde bortforklaringer fremstod han som en karakter i en Olsen Banden-film eller Bjarne Reuter-bog. Hvad fremtiden end bringer for den forhenværende statsminister, vil den politiske satire altid stå i gæld til lille Lars fra Græsted.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account