Danmark: Saturday, August 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Foto: Justus Blümer, Bigstock

RokokoPosten | Rokoko Classic: Kåre Mølbaks regnemaskine brudt sammen

Foto: Justus Blümer, Bigstock

Genåbningen af Danmark hænger i en tynd tråd, efter at Kåre Mølbaks lommeregner brød sammen under et forsøg på at udregne smittetrykket i den københavnske metro kombineret med tilladelse til offentlig dans under halvtag med 1,64 meters afstand.

“Det er en ærgerlig situation,” forklarer Kåre Mølbak, direktør for Statens Seruminstitut, til RokokoPostens udsendte og kaster et blik på en rygende og tydeligvis defekt lommeregner på sit skrivebord.

Danske myndigheder har brugt lommeregneren til at forudsige coronavirussens udvikling, men efter at den fredag morgen gik i stykker, er der tvivl om, hvorvidt Danmark skal genåbne yderligere eller lukke ned.

Lommeregner afløste kaffegrums
Mølbak fortæller, at lommeregneren brød sammen under en særligt kompleks modelberegning.

“Vi ville se, hvordan effekterne af en gradvis genåbning af lærerværelser på efterskoler kombineret med udendørs dans med grupper på op til 24 dansere, der hver holder en afstand på mindst 1,64 meter under et halvtag på mindst fire gange fire meter, ville påvirke smittetrykket i den københavnske metro i slutningen af august,” siger han og medgiver, at lommeregneren var bedst til at forudsige fortiden, men stadig en klar forbedring i forhold til tidligere metoder.

“Indtil for et par måneder siden baserede vi vores epidemiologiske forudsigelser på krystalkugler og kaffegrums, der desværre ikke kunne fortælle os, at det var en dårlig idé at rejse til Tyrol og blæse i coronafløjter på værtshuse.”

Har bestilt nye batterier
Kåre Mølbak fortæller, at Seruminstituttet har en plan for, hvordan man igen kan foretage beregninger af virussens udvikling i Danmark.

“Vi har bestilt tekniske opgraderinger til lommeregneren i form af helt nye Duracell-batterier og vil supplere værktøjet med en kugleramme. Det er vores klare forhåbning, at vi dermed kan forudsige, præcis hvor mange smittede antikvitetshandlere, der vil befinde sig i det nordlige Holbæk om eftermiddagen den 22. september,” siger han fortrøstningsfuldt.

(Artiklen blev oprindeligt bragt den 10/5 2020)


Forfatterkommentar af Mikkel Andersson

Der var under nedlukningens sidste fase nærmest ingen grænser for, hvor utrolig komplekse ting Kåre Mølbaks regnemodeller kunne forudsige. Dette virkede en anelse optimistisk, eftersom ingen i april anede særlig meget om virussen, og man ingen erfaringer havde at trække på fra tidligere nedlukninger.

Præmisserne, der blev puttet ind i regnemaskinen, var desuden noget pudsige, mildest talt. Kort sagt virkede modellerne som en meget avanceret form for spådomskunst. Set i bakspejlet var de da også nogenlunde lige så præcise som krystalkugler og kaffegrums.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account