Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Foto: Israel Government Press Office, Wikipedia

RokokoPosten | Rokoko Classic: Eichmann frifundet i Jerusalem: Jeg læste aldrig mailen (fra arkivet, 1962)

Foto: Israel Government Press Office, Wikipedia

Efter at det er kommet frem, at den forhenværende topnazist Adolf Eichmann ikke har læst en central mail fra Adolf Hitler, er han blevet frikendt ved en domstol i Jerusalem.

Sagen mod tidligere SS Obersturmbannführer Adolf Eichmann tog mandag morgen en uventet drejning ved krigsforbryderdomstolen i Jerusalem. Eichmann har stået anklaget for meddelagtighed i Det Tredje Riges udryddelser af blandt andre jøder, homoseksuelle og handikappede som leder af Det Centrale Sikkerhedshovedkontors afdeling IV B4 med ansvar for jødiske anliggender og deportation.

Eichmann: Begik ikke folkedrab
Adolf Eichmann har under hele retssagen fastholdt, at han blot fulgte instruktioner om at håndtere, hvad han selv har beskrevet som “en kompliceret og udfordrende logistikopgave”, som han løste med systematik, flid og loyalitet.

Anklager Gideon Hausner har igennem hele retssagen insisteret på, at Eichmann var bevidst om, hvilken rolle han spillede i Holocaust, hvilket Eichmann lige så hårdnakket har benægtet.

Anklageren fremlagde i dag, hvad han selv beskrev som “den rygende pistol”, nemlig en email fra Adolf Hitler til Eichmann, dateret til september 1941. I det vedhæftede dokument beskriver Hitler i detaljer sin “endelige løsning” og redegør for Eichmanns vigtige rolle som ansvarlig for at deportere de europæiske jøder til deres død i de nazistiske gaskamre.

Stærkt kort i baghånden
Adolf Eichmann havde imidlertid et stærkt kort i baghånden, og der gik et overraskelsens sus igennem retssalen, da den tidligere Obersturmbannführer formulerede sit forsvar.

“Jeg læste aldrig mailen,” erklærede han.

Herefter konfererede anklager, forsvarer og de tre dommere kortvarigt, hvorefter dommerne skred direkte til frifindelse af Eichmann. Som det blev nævnt i frifindelsen: “Jamen, hvis den anklagede ikke har læst mailen, hvordan skulle han så vide, hvad der stod i den?”

Dommen ventes ifølge fagforeningen DJØF at få stor betydning for andre sager, hvor embedsmænd er kommet i klemme, fordi folk tror, at andre folk læser deres mails. DJØFs formand, Preben Madsen, udtaler, at han dog ikke har læst dommen i detaljer, da den kom i en mail fra Jerusalem, men at “det er vist fint nok, det der”.

(Artiklen blev oprindeligt bragt den 13/12 2019)


Forfatterkommentar af Mikkel Andersson

Foruden mit virke som RokokoPost-skribent, journalist og kværulant har jeg også beskæftiget mig indgående med Holocaust over en årrække. Der er dog sjældent mulighed for at kombinere satire og folkedrab af forhåbentlig indlysende grunde.

Jeg tillod mig alligevel at bruge Adolf Eichmann som satirisk middel til at lade overdrivelse fremme forståelsen i forbindelse med en skandale i Forsvaret, hvor en departementschef forsvarede sig med, at han ikke havde læst en afgørende mail. Meget dårligt kan og bør siges om Eichmann, men alt andet lige var hans forsøg på ansvarsfralæggelse noget mere raffinerede.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account