Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Foto: Albin Olsson/Wikipedia

RokokoPosten | Rokoko Classic: Claes Bang skal spille den nye Pippi Langstrømpe

Foto: Albin Olsson/Wikipedia

Tiden er kommet til at gøre op med en kønsstereotyp opfattelse af Pippi Langstrømpe. Det mener filmproducent Peter Aalbæk, der står bag en ny ambitiøs Netflix-serie om verdens stærkeste person med Claes Bang i hovedrollen.

Peter Aalbæk Jensen ved et og andet om kønsdebat efter at være kommet i en gevaldig shitstorm, fordi han havde opført sig grænseoverskridende over for kvindelige praktikanter på Zentropa.

Men det er fortid nu, for Aalbæk har nemlig lært af sine fejltagelser, forklarer han.

Aalbæk: Har lært meget af #metoo
“Efter selv at have udvist en tvivlsom adfærd synes jeg faktisk, at jeg skylder verden at være lidt mere nuanceret. Så efter grundig selvransagelse er jeg kommet frem til, at kønsrepræsentationer i film og tv-serier tit er temmelig karikerede. De afspejler simpelthen ikke samfundets reelle mangfoldighed.”

Derfor har Peter Aalbæk gennemtrumfet et radikalt brud med den konventionelle opfattelse af Pippi Langstrømpe i sin nye seriefilmatisering af Astrid Lindgren-klassikeren, som Zentropa er i gang med at indspille. Titelrollen skal ikke spilles af en teenagepige, men af den 52-årige danske skuespiller Claes Bang, som fortæller, at han er meget begejstret for rollen.

“Det er bare så spændende, når man tager en klassisk fiktionsfigur og gør den til det modsatte køn. For på en måde er det samme karakter, men alligevel også noget helt andet. Og så er der jo ligestilling oveni,” udtaler Bang til RokokoPosten.

Line Baun skal spille hr. Nilsson
På rollelisten i den nye Pippi-serie er også den amerikanske skuespiller Andy Serkis, der er castet som Pippis hest, Frank Hvam og Casper Christensen, der spiller henholdsvis Tommy og Annika, samt journalist og studievært Line Baun Danielsen, der får sin skuespillerdebut som hr. Nilsson.

Peter Aalbæk fortæller, at han også har overvejet at genindspille Ridley Scotts klassiker Thelma & Louise med mandlige hovedroller. Han droppede dog planen, da det gik op for ham, at en film om to mænd på flugt fra loven i forvejen var dækket af cirka 70 procent af alle roadmovies, der nogensinde er indspillet.

(Artiklen blev oprindeligt bragt den 7/2 2020)


Forfatterkommentar af Mikkel Andersson

Få ting er så empowering som film, hvor en mand bliver udskiftet med en kvinde, der er både fierce og handlekraftig – for det kan kvinder nemlig sagtens være. Tænk bare på den nye Ghostbusters eller Ocean’s 8.

Men hvad nu, hvis man prøvede at gøre det omvendte? Spændende, tænkte jeg og kom straks på Claes Bang som oplagt Pippi, da ingen som bekendt kan få for meget Claes Bang. Særligt opmærksomme RokokoPost-læsere vil måske bemærke min hang til at give Andy Serkis stadig mere udfordrende roller og den lidt uartige hr. Nilsson-reference.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account