Danmark: Friday, December 06, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Regeringen fratager Jesper Olsen hans statsborgerskab

RokokoPosten | Regeringen fratager Jesper Olsen hans statsborgerskab

Foto: Rob Bogaerts/Anefo & Steen Brogaard, Ft.dk

Selvom det er 33 år siden, at Jesper Olsen lavede en katastrofal tilbagelægning i kampen mod Spanien, bør sagen ikke falde for en forældelsesfrist, mener regeringen, der vil annullere statsborgerskabet grundet kulturelt landsforræderi. 

Året var 1986, og Danmark var foran med 1-0 lige før pausen, da den spanske angriber, Emilio Butragueño, fangede Jesper Olsens tilbagelægning og udlignede til 1-1. Dette gav Spanien så meget momentum, at de endte med at vinde kampen 5-1.

Det får nu udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) til administrativt at fratage Jesper Olsen hans statsborgerskab. Ministeren erkender, at det er en svær sag, men ønsker at sende et klart præventivt signal til andre danske sportsfolk.

“Når man med sådan en tilbagelægning vender Danmark ryggen, ser jeg ingen anden udvej end fratagelse af det danske statsborgerskab. Så er det lige meget, at det skete i forrige århundrede,” lyder det fra Tesfaye.

Informeres via Myspace
Jesper Olsen er i dag bosiddende i Australien, og når fratagelsen går igennem, vil han af Udlændinge- og Integrationsministeriet straks blive informeret via Myspace. Fratagelsen er i første omgang planlagt som rent administrativ, men hvis der inden for 20 minutter klages over afgørelsen, er der mulighed for at få sagen afprøvet ved en domstol.

På spørgsmålet om risikoen for, at Olsen kan ende som statsløs, henviser Tesfaye til Spanien, som ifølge ham burde tilbyde Olsen enten statsborgerskab eller tålt ophold.

Tommy Seebach kan blive den næste
Udlændinge- og integrationsministeren vil ikke udelukke, at der vil ske flere fratagelser af statsborgerskaber.

“Desværre har ikke kun sportsfolk handlet i strid med Danmarks vitale interesser. I det internationale Melodi Grand Prix i 1993 endte Tommy Seebach med sangen ‘Under stjernerne på himlen’ som bekendt helt nede på en 22. plads. Jeg kan derfor ikke afvise, at han posthumt vil få frataget sit statsborgerskab.”

Fratagelsen møder stor velvilje hos partierne i blå blok, dog ikke hos løsgænger Simon Emil Ammitzbøll-Bille, der hellere så samtlige europæiske fodboldlandshold nedlagt til fordel for ét samlet EU-landshold.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account