Danmark: Tuesday, February 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Jakob Ellemann i frygtelig fejl: Kom til at fremsætte politisk holdning

RokokoPosten | Jakob Ellemann i frygtelig fejl: Kom til at fremsætte politisk holdning

Foto: Folketinget.dk

Ved en fejl kom partiformand Jakob Ellemann-Jensen til at tilkendegive sin holdning til et politisk spørgsmål. Venstres pressetjeneste beklager dybt og lover, at det ikke vil gentage sig.

“Har I hørt det, har I hørt det? Jakob Ellemann-Jensen har udtalt sig om noget politisk!”

Udråbet gjaldede gennem Berlingskes politiske redaktion onsdag eftermiddag, da nyhedschef Simon Andersen stormede igennem det åbne kontorlandskab, vildt viftende med armene.

Ifølge RokokoPostens kilder udspillede tilsvarende scener sig på samtlige danske medier, da det gik op for journaliststanden, at Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, havde tilkendegivet en holdning til et politisk spørgsmål.

Kaare R. Skou tilbage fra pension
Politisk redaktør på TV 2 Troels Mylenberg fortæller, at den politiske stillingtagen kom fuldstændig bag på alle.

“Ingen havde regnet med at høre Venstres formand forholde sig til et politisk spørgsmål, så alle følte, at det her var et helt særligt øjeblik i dansk politisk historie. Ja, selv Kaare R. Skou afbrød sin pensionisttilværelse og kom stormende ind på redaktionen, hvor han spontant begyndte på en maraton-analyse, der vist stadig er i gang.”

På Ekstra Bladet fortæller politisk kommentator Hans Engell, at han først ikke forstod, hvad alt påstyret skyldtes.

“Jeg gik ud fra, at det var Uffe (Ellemann-Jensen, red.), som igen havde sagt et eller andet politisk irrelevant fra sit otium. Hvis medierne skulle gå i breaking, hver gang han åbnede munden, ville vi jo ikke lave andet,” siger Engell og fortsætter.

“Men da det gik op for mig, at det var Jakob Ellemann-Jensen, der var kommet med et politisk synspunkt, skal jeg da lige love for, at jeg fik travlt med at bede om at få ryddet forsiden.”

Venstre: En klokkeklar fejl
I løbet af få timer stod det dog klart, at der var tale om en fejl fra Jakob Ellemann-Jensens side, fortæller Venstre i en pressemeddelelse.

“Det er en klokkeklar fortalelse fra Jakob Ellemann-Jensen, som både han selv og Venstre stærkt beklager. Ellemann-Jensen understreger, at han er ude af stand til at vurdere, om han foretrækker Coca-Cola frem for Pepsi, og at han da slet ikke har en holdning til noget som helst relateret til politik og næppe nogensinde får det.”

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account