Danmark: Saturday, December 07, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Hæren dropper gradstegn på uniformen: Fremmer usund præstationskultur

RokokoPosten | Hæren dropper gradstegn på uniformen: Fremmer usund præstationskultur

Foto: Forsvarsgalleriet

Først droppede De grønne pigespejdere duelighedsmærkerne, og nu følger Hæren efter ved at afskaffe gradstegn og medaljer. Det kan fremme en usund præstationskultur, når uniformerne præges af personlige mærker, der viser, hvad man har lært. 

Har du som soldat sprunget i faldskærm, gennemført Jægerkorpsets patruljekursus eller været udsendt til flere krigszoner? Eller har du taget en uddannelse som befalingsmand? Så får du gradstegn, duelighedsmærker og medaljer, som du kan sætte på din uniform.

Sådan har det i hvert fald altid været i Hæren, men nu gør forsvarsminister Trine Bramsen (S) op med traditionen. Når Hæren til foråret lancerer en ny uniform, skal den ikke længere fungere som opslagstavle for den enkelte soldats færdigheder.

Ikke præstationsræs at gå til soldat
“At starte som ny soldat kan virke utrolig ekskluderende. Man har ikke de mærker, som alle andre har på deres uniform, og det kan føles som en lukket klub. Man kan føle, at man er bagud, og det er ikke meningen. Det skal ikke være et præstationsræs at gå til soldat, men et frirum,” siger hun.

Bramsen har truffet beslutningen efter inspiration fra De grønne pigespejdere, der sidste uge afskaffede duelighedstegnene på deres uniformer.

Hærens nye tiltag blev i weekenden præsenteret på et landsdækkende kursus for 400 ledere, og reaktionerne har været blandede.

Mens nogle hilser initiativet velkommen, mener andre, at det er et ærgerligt opgør med soldatertraditionen, og at motivationen til at forbedre sig forsvinder, når man ikke længere må sætte mærker på sin uniform.

Trine Bramsen har respekt for den kritik, siger hun, fordi “store identitetsbærende beslutninger som den her vil skabe røre”.

Erstatter baretmærke med klimanål
RokokoPosten møder Casper Stefani, der nu gør tjeneste som Person på Sted Kaserne i Nordsjælland, der tidligere husede Den Kongelige Livgarde. Han er i færd med at fjerne sit baretmærke for at erstatte det med en FN-klimanål.

“Set fra den lyse side er der ikke længere nogen, der kalder mig et gardersvin,” udtaler han, inden en erhvervspraktikant råber “multidræn!” og løber med müslibaren fra den feltration, Stefani sad og trøstespiste fra.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account