Danmark: Saturday, January 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Efter Venstre-ydmygelse: Pernille Rosendahl fratager Kristian Jensen retten til at bruge fjernbetjeningen

RokokoPosten | Efter Venstre-ydmygelse: Pernille Rosendahl fratager Kristian Jensen retten til at bruge fjernbetjeningen

Foto: Steen Brogaard, Ft.dk

Han har luftet nogle idéer om vores forhold, der ikke er blevet diskuteret internt først, siger sangerinden, der nu egenrådigt bestemmer, hvad parret skal se i fjernsynet.

Det er fredag aften, og Kristian Jensen, tidligere næstformand i Venstre, sidder i sofaen med kæresten og sangerinden Pernille Rosendahl. Parret er klar til at hygge foran fjernsynet, og Jensen foreslår, at de ser den nye DR-dramadokumentar om Frederik IX.

“Nej, vi skal se Marriage Story,” svarer Rosendahl og hiver resolut fjernbetjeningen ud af Jensens hånd. Snart kører det nye Netflix-drama over skærmen, og Kristian Jensen sidder lidt betuttet tilbage.

“Jeg har frataget ham retten til at bruge fjernbetjeningen. Det gælder både for streamingtjenester, TV 2 og DR,” forklarer Pernille Rosendahl, der traf beslutningen kort efter, at Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, havde frataget den tidligere næstformand en række ordførerskaber og udvalgsposter.

Må stadig vælge restaurant
“Sidste uge luftede Kristian nogle idéer om os to til en større middag med venner, inden vi havde diskuteret det internt. Der er højt til loftet i vores forhold, men når man ikke følger spillereglerne, har det konsekvenser,” uddyber hun, men skynder sig at tilføje, at fratagelsen af fjernbetjeningen ikke betyder, at Kristian Jensen ikke har rettigheder i forholdet.

“Han må stadig vælge restaurant, hver anden gang vi går ud, og når vi skal i biografen, må han gerne få popcorn, hvis han vil. Det vil han dog som regel ikke.”

Linjen lægges af formanden
Rosendahl forklarer, at parrets spilleregler blev fastlagt allerede på første date, der foregik i kælderen på en københavnsk café.

“Da vi kom ud, gik der ikke lang tid, før vi fortalte vores omgangskreds, at vi var fast forankrede, Kristian og jeg, i en tro på, at vi sammen kunne løfte opgaven med at skabe ro og tryghed i egne rækker,” siger hun og kalder deres forhold for et delt formandskab.

Men det betyder altså ikke, at man skal præsentere nye idéer på egen hånd.

“Der findes et helt oplagt sted at diskutere den slags, og det er internt i forholdsgruppen, hvor den politiske linje i sidste ende bliver lagt af formanden,” slutter Pernille Rosendahl.

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account