Danmark: Saturday, January 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Efter at giftige bøger er dukket op: Slut med at spise bøger

RokokoPosten | Efter at giftige bøger er dukket op: Slut med at spise bøger

Foto: Bigstock, welcomeinside

Fynske forskere frygter for sikkerheden på verdens biblioteker, efter at det er kommet frem, at Syddansk Universitet opbevarer tre bøger, som potentielt kan dræbe 50-60 personer hver.

Det skal være slut med at spise bøger. Så kontant er udmeldingen fra en række forskere, efter at det er kommet frem, at blandt andet Syddansk Universitet har måttet gemme tre giftige bøger bag lås og slå.

“Du dør nok ikke af at bladre. Men vi anslår, at hvis du vil spise den, indeholder den arsen nok til at dræbe 60 mennesker,” siger overbibliotekar Bertil Dorch.

Potentielt farligt at grille litteratur
Det er dårligt nyt for de mange danskere, der sætter stor pris på at spise bøger. En af dem er Karen Bendixen, som RokokoPosten møder, mens hun er i færd med at tømme sit køleskab for kogebøger.

“Det er selvfølgelig ærgerligt, at min ellers helt normale og – troede jeg – sunde praksis med at koge, stege, fritere eller grille litteratur viser sig at være potentielt farlig. Omvendt er jeg glad for, at jeg blev advaret, før jeg tog varig skade.”

Stoffet på de danske bøger blev opdaget ved et tilfælde, så bibliotekarerne ved ikke, hvor mange bøger der er farlige for ansatte og besøgende.

Derfor har Fødevarestyrelsen for en sikkerheds skyld valgt at udstede et straksforbud imod at producere, forarbejde og distribuere bøger som fødevarer.

Paludan vil fortsætte med at grille koraner
Rasmus Paludan, der til daglig arbejder som jurist og Frits Clausen-lookalike, er til gengæld vred over udmeldingen, som ifølge ham skyldes “landsforræderiske feltmadrasser i Fødevarestyrelsen”:

“Danskerne bliver angrebet i deres eget land, og vi kan kun forsvare os ved at æde muslimernes hellige bog. Op til Folketingsvalget forestod jeg derfor en række grill-arrangementer rundtomkring i landet, hvor vi tilberedte Koranen efter bedste evne.”

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account