Danmark: Saturday, March 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Dronningen lover medaljer til hjemmearbejdende forældre

RokokoPosten | Dronningen lover medaljer til hjemmearbejdende forældre

Foto: Milkos, Bigstock

Familier med mange børn og forældre, der arbejder hjemmefra under coronakrisen, vil få fortjenstmedaljen i guld, lover kongehuset.

I over en uge har coronakrisen vendt op og ned på danske familiers hverdag. Skoler og daginstitutioner er lukket, så de forældre, der arbejder hjemmefra, selv må passe deres børn og sørge for, at de følger eventuel undervisning.

Det skal de have en medalje for, lyder det fra dronning Margrethe og det danske kongehus.

“Vi har med alvor og beundring fulgt danske forældres forsøg på at skabe en hverdag for sig selv, hjælpe deres børn med skolearbejdet og udholde hinandens selskab i døgndrift,” fortæller regenten i en pressemeddelelse, der oplyser, at ti familier vil blive udvalgt som repræsentanter for alle danske familier.

Ni dage uden ros
“Vi vil især lede efter familier med flere end tre børn og familier med forældre, der arbejder i sundhedsvæsnet, så den ene forælder skal passe alle børnene selv.”

Hjemme hos Camilla Albrechtsen og hendes mand, Jon, sætter man pris på kongehusets anerkendelse.

“Der er gået ni dage, uden at nogen har rost os middelklassefamilier for at tage os af vores egne børn, så jeg synes bestemt, at en medalje er på sin plads nu. Den her ordning med at arbejde hjemmefra og sende sine børn i skole på en skærm rummer så mange muligheder for at gøre noget pinligt eller forkert,” siger hun og nævner som eksempel, at hun og hendes mand ikke straks udarbejdede et skema for dagen.

“Først i onsdags så jeg, at min kollega Liv nøje havde planlagt, hvad hendes to børn skulle lave: morgengymnastik, se en spansk tegnefilm på originalsproget, gåtur i skoven for at lære navne på planter og træer. Det var meget udmattende at sætte noget lignende sammen natten til torsdag.”

Ferie helt alene
Camillas mand er også glad for idéen om en medalje, men mener, at den bør blive fulgt op af en mere håndfast belønning.

“Man kunne fx aftale, at det var helt i orden at hente sine børn fra fritidsordning eller daginstitution kl. 17 hver dag i en måned. Eller at man godt kunne tage på ferie alene, uden børn, i en uges tid,” siger han, hvortil Camilla tilføjer:

“Ikke bare uden børn. Helt alene.”

Læs Hele Artiklen – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account