Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Foto: Ovcharenko Viktoria, Bigstock


Foto: Ovcharenko Viktoria, Bigstock

De svage giver op, når det bliver hårdt, men ikke jeg, lyder det fra milliardærarvingen Taylor Simmons, der afviser, at en personlig træner, kok og fuldtidscoach har noget at gøre med, at hun har smidt 30 kilo.

“En dag tog jeg mig bare sammen, og det har jeg gjort lige siden.”

Sådan begynder et Instagram-opslag fra skuespiller, makeup-designer, musiker, DJ, FN-ambassadør og milliardærarving Taylor Simmons, der i går delte et billede af sig selv iført træningstøj. Her fortæller hun om et vægttab på 30 kilo, der startede et år efter, at hun havde født sit tredje barn.

“Jeg havde det ikke godt i min krop, da jeg vejede 80 kilo. Min mand, mine venner og mit husholdningspersonale sagde ganske vist, at jeg så skidegodt ud, og andre kvinder i den vægtklasse har det fint, har jeg hørt. Jeg følte mig bare superklam og lasket, men det er min personlige holdning, og alle kvindekroppe er smukke,” skriver hun senere i opslaget.

De svage giver op
Ifølge Simmons er grunden til hendes vægttab ganske enkelt, at hun har mere selvdisciplin end de fleste.

“Forskere siger, at det er enormt svært for overvægtige at tabe sig, men det må være fordi, de er svage og giver op, når det bliver hårdt,” siger hun til RokokoPosten og afviser, at vægttabet har noget at gøre med, at hun, i modsætning til de fleste andre, har råd til at ansætte både en personlig træner, to kokke, en ernæringskonsulent og en vægttabscoach, som hun kan ringe til når som helst.

“Det krævede stadig enorm viljestyrke at gå ind på den private klinik og få den fedtsugning, der satte gang i processen. Og tro ikke, at det er let at få hele fem personer med vidt forskellige kvalifikationer til at koordinere deres kalender.”

Stadig lidt for tyk
Taylor Simmons’ opslag har fået blandede reaktioner, herunder udsagn om, at hun er alt for tynd, stadig lidt for tyk, for gammel til at gå i stramme bukser, har en mærkeligt skæv arm og “ligner en gadeprostitueret”. Mange kvinder vil desuden gerne vide, hvad hun har gjort for at tabe sig.

“Send mig din workout-rutine, en udførlig madplan og eventuelt en længere daglig meditation, så jeg også kan tabe mig 30 kilo,” lyder det fra en Walmart-kasseassistent og mor til fire fra Nebraska.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account