Hvis du skal boarde flyet direkte fra 14 dages sæbefri teltferie, er et lille deodorant-bad måske på sin plads. Arkivfoto: Getty Images

REJSER & LIVSTIL: 5 irriterende ting på flyrejsen – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Frygtelige flyveture: Spark i ryggen af sædet er det, der irriterer danskerne mest på flyrejsen, viser ny undersøgelse

Hvis du skal boarde flyet direkte fra 14 dages sæbefri teltferie, er et lille deodorant-bad måske på sin plads. Arkivfoto: Getty Images

Du kender det formentlig. Forventningerne til ferien er høje, og du glæder dig til at slappe af med en kold forfriskning nede ved poolen og nyde, at du endelig er fremme på destinationen.

Men inden da skal du have overstået en længere flyvetur, som i sig selv kan være en stressende affære med transport til og fra lufthavnen, sikkerhedstjek og ankomst til den rette gate i det rette tidsrum.

Og når først det er overstået, venter der timevis i luften, hvor du kommer på endnu en prøvelse, der ofte er forårsaget af dine medpassagerer ombord på flyet.

Der er nemlig rigeligt af generende elementer, når man rejser med fly, og listen over ting, der kan gå danskerne på nerverne, er lang.

Der er dog særligt én ting, der især kan sætte danskernes sind i kog, når de er på flyrejser.

For hver fjerde dansker er det, der irriterer dem mest ved medpassagerer på flyet, når de sparker i ryglænet.

Desuden svarer otte procent af de adspurgte danskere, at det, der irriterer dem mest, er, når når folk lægger ryglænet ned.

Det viser en ny undersøgelse, som Kantar Gallup har lavet for Gouda Rejseforsikring og Gjensidige Forsikring.

Arkivfoto: Getty Images
Arkivfoto: Getty Images

 

Kropslugt og dårlig opførsel
På andenpladsen over det, der irriterer danskerne mest på flyrejsen, er stærke lugte fra ens medpassagerer, mens dårlig opførsel overfor flypersonalet og tydelige tegn på beruselse også kommer med blandt de ting, der generer os mest ombord på flyet.

Arkivfoto: Getty Images
Arkivfoto: Getty Images

Ifølge Louise Hertzum, der er chef for forretningsudvikling i Gouda Rejseforsikring, er danskernes tålmodighed, når det kommer til flyrejser, formentlig sat endnu mere på prøve efter coronapandemien.

Det skyldes, at de fleste lykkeligt har glemt, hvordan andre personer kan påvirke rejseoplevelsen, eftersom de ikke har været ombord på fly i en længere periode.

– Der er mange ting ved flyrejsen, som vi lige skal vænne os til igen ovenpå to år med lavere rejseaktivitet. Særligt på fly, hvor pladsen i forvejen er trang, er det vigtigt at vise hensyn og have øje for andres grænser.

– At have lidt ekstra tålmodighed med i bagagen er derfor en god idé, så man er sikker på at få en god start på sin rejse, siger hun i en pressemeddelelse.

PR-foto
PR-foto

 

1. Medpassagerer sparker på ens ryglæn (23%)

2. Medpassagerer lugter meget (9%)

3. Medpassagerer lægger sædet ned (8%)

4. Medpassagerer er uhøflige overfor flypersonalet (7%)

5. Hvis ens medpassagerer er tydeligt berusede (7%)
 

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er foretaget af Kantar Gallup for Gouda Rejseforsikring og Gjensidige i marts 2022 blandt 1027 repræsentativt udvalgte danskere.

Kilde: Gjensidige Forsikring

Har du det i forvejen stramt med selve flyveturen, er der i hvert fald ingen grund til, at blodtrykket går til tops allerede i lufthavnen.

——— SPLIT ELEMENT ———Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show