Redaktørens stol: Høgh, oliemilliarder og en smagløs kollektiv misforståelse

Redaktørens stol: Høgh, oliemilliarder og en smagløs kollektiv misforståelse


Så kom vi igennem. Julen er overstået, nytåret skudt ind, og foran os her på Avisen Danmark-redaktionen ligger der her 2. januar yderligere 363 nye nyhedsbreve, podcasts og papiraviser og venter i 2022.

Hvis man vil forberede sig på fremtiden, skal man som bekendt lære af fortiden, så derfor har jeg kigget i statistikken over Avisen Danmarks største læser-succeser i 2021. Og det er i sandhed en afvekslende smag, læserne af Avisen Danmark har.

På en absolut førsteplads ligger interviewet med målmanden og fodboldlegenden Lars Høgh. Det var det sidste, han nåede at give, inden han tabte til kræften.

Her får man historien om en af menneskelivets ultimative udfordringer; at skulle sige farvel til det hele, når man så gerne bare ville have lidt mere med: et forår for eksempel og lidt mere tid med et barnebarn, som lige er blevet født.

Enhver, der har læst interviewet, ved, at det er en uafrystelig fortælling om et menneske, der i alle situationer har kæmpet for at ændre sine odds, så de blev én til én. Mand mod mand. Og ikke en statistisk sandsynlighed for hverken udfald af straffespark eller kræft-diagnoser.

Med på listen over Avisen Danmarks læsersucceser er også Kasper Løvkvists dækning af sms-pressemødet, hvor “Krigerisk statsminister fulgte Poul Schlüters eksempel og satte alt på et bræt” og Casper Dalls analyse af “Mette Frederiksens dårligdomme”.

Dækningen af Dan-Bunkering-sagen er også på listen over mest læste. Her sad Danmarks sjetterigeste mand i vidneskranken. God for over 20 milliarder kroner. Manden er Torben Østergaard-Nielsen, stifter og ejer af den fynske oliekoncern, som blev anklaget og dømt for at have solgt flybrændstof til russisk militær, der brugte det til tusindvis af luftbombardementer over det borgerkrigsramte Syrien fra 2015 til 2017.

Men det er ikke kun de stærke interviews og dækningen af erhvervsliv og politik, der har båret Avisen Danmark i 2021. Det har de svirpende holdninger i Anette Hyllesteds klummer også. 

Flest reaktioner kom der på hendes offentlige skideballe til julebelysningen i parcelhuskvartererne, hvor hun blandt andet skriver: “Julen i boligkvarterer landet over er blevet lig med kulørte og ofte blinkende lamper med gadefest-udstråling. Og den værste farve af dem alle er blå. Det er tale om en smagløs, kollektiv misforståelse. Her i Norden tænder vi lys i mørket – ikke katastrofeblink”.

Den melding fik mange til at se rødt – og gjorde samtidig klummen til årets mest læste.

Du kan finde alle artiklerne på avisendanmark.dk

På en absolut førsteplads ligger interviewet med målmanden og fodboldlegenden Lars Høgh. Det var det sidste, han nåede at give, inden han tabte til kræften.

Fra klummenSource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Herunder 2 videoer som du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!