Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
De hjernedødes hjernedøde regler | 24NYT


Den stærkt antisemitiske og antiisraelske NGO Human Rights Watch (HRW) har netop udgivet en 213 sider lang rapport, hvor Israel beskyldes for apartheid.

Rapporten blev straks fordømt af Israels udenrigsministerium og afvist som det sædvanlige mix af skinger propaganda, løgne og juridisk manipulation.

Ifølge udenrigsministeriet ignorerer HRW’s rapport fuldstændig den kendsgerning, at Israels sikkerhedsforanstaltninger på Vestbredden og omkring Gaza er indført som svar på veldokumenterede terroraktiviteter.

At der skulle være apartheid i Israel blev bl.a. afvist af mange, bl.a. schweiziske Jacques de Maio, som leder Den Internationale Røde Kors i Israel. I 2017 sagde han, at ”der i Israel ikke er noget regime, som tror på en overlegen race eller fratager en bestemt gruppe mennesker grundlæggende menneskerettigheder på baggrund af påstået underlegenhed. Der er en blodig national konflikt, men der er ikke noget apartheid”.

Virkeligheden er, at en lang række arabiske borgere i Israel er blevet udnævnt til ambassadører, professorer, højesteretsdommere, hospitalsdirektører og andre topposter i det israelske samfund.

HRW-rapportens latterlige beskyldning om apartheid dementeres desuden af den kendsgerning, at Israels næste regering, som det ser ud nu, meget vel kan være afhængig af støtte fra arabiske partier, der er valgt af landets arabiske borgere.

Der er ikke noget nyt i, at HRW dæmoniserer Israel. HRW var aktiv ved Durban-konferencen i 2001, hvor deltagerne blev opmuntret til ”total international isolation af Israel som en apartheidstat”. HRW er desuden ved flere lejligheder kommet med anklager om ”Israels krigsforbrydelser”.

For danske politikere udgør HRW’s rapport en kærkommen lejlighed til igen at kunne lufte deres patologiske had til jøder og Israel.

Jyllands-Posten har således velvilligt lagt sine spalter til en omgang slam fra Uffe Elbæk fra Frie Grønne, som opfordrer den danske regering til politisk, økonomisk og kulturel boykot af ”apartheidstyret” i Israel.

Vores opfordring til Bibi Netanyahu er, at Uffe Elbæk og hans slæng i Frie Grønne blacklistes og nægtes indrejse i Israel med afsæt i den gældende israelske lov, der forbyder indrejse i Israel for udenlandske borgere, som offentligt opfordrer til boykot af Israel.

At JP i øvrigt fungerer som talerør for anti-israelsk propaganda, bør ikke komme bag på nogen. Det har vi skrevet om ved flere lejligheder, bl.a. her og her.

André Rossmann

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account