Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
S-regeringens coronastrategi er absurd og løgnagtig – 24NYT


En rådden forvaltningskultur har sneget sig ind blandt de fineste embedsmænd i landet, skriver Berlingske.

”I dag er departementschefer politisk tænkende rådgivere, som ikke nødvendigvis er særligt godt inde i forvaltningsretlige grundsætninger og de mere faglige dele. Det der med at være en nørd og hænge sig i mærkelige juridiske detaljer er ikke vejen til karriere. Vi har fået en embedsmandstype, som har droppet gamle dyder med at sikre kvalitet, rigtighed og juridisk færdighed.

Derfor er vi havnet i en situation, hvor embedsværkets spidser på Slotsholmen ikke har levet op til deres mest basale pligter, men derimod bliver ved med at udføre ulovlige ordrer med åbne øjne, blot fordi politikerne har bedt dem om det. Embedsværket har forkastet sin faglige stolthed og ladet sig dukkeføre af stærke politikere, som de – måske i et forsøg på karrierefremme – har føjet”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account