Danmark: Saturday, January 09, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Foto: Johannes Jansson, Wikimedia Commons


Foto: Johannes Jansson, Wikimedia Commons

Efter to årtier med hård borgerlig blokpolitik under ledelse af politikeren Lars Løkke Rasmussen, har privat-Lars fået nok. 

Skal der bygges broer eller mure? Åbenhed eller lukkethed? Det er i følge privatpersonen Lars Løkke Rasmussen, også kendt som privat-Lars, den afgørende nye skillelinje i dansk politik.

Derfor har han stiftet det borgerlige midterparti “Privat-Lars-Partiet” i protest mod den politiske linje, som forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), kendt som politiker-Lars, i to årtier stod bag.

Politiker-Lars skal stå til regnskab
“Kommer der ikke et oprør fra midten, vil både Socialdemokratiet og Venstre være ideologisk bundet til yderfløjene en lang årrække frem. Og det er med garanti ikke godt for Danmark,” skriver Privat-Lars i en klumme i B.T.

Derved går privat-Lars hårdt i rette med politiker-Lars der i hele sin tid som ledende Venstrepolitiker, først som minister og næstformand, siden som formand og statsminister, var hovedarkitekten bag blokpolitikken.

“Politiker-Lars lavede ikke en eneste finanslov hen over midten. Ikke en eneste. Og når han indbød oppositionen til forlig, var det typisk bare med beskeden om, at de kunne skrive under eller lade være,” udtaler privat-Lars og tilføjer:

“Så længe udlændingekortet kunne spilles, var politiker-Lars aldeles tilfreds med at lade Inger Støjberg bage kager og bryde loven. Politiker-Lars bærer hovedansvaret for Venstres moralske og politiske deroute.”

Politiker-Lars afviser kritikken
RokokoPosten har forelagt kritikken for politiker-Lars, der kalder privat-Lars for en “fordrukken, afdanket og medieliderlig has-been”:

“Jeg sikrede to årtiers mere eller mindre borgerlig dominans i et gennem-socialdemokratisk land. Ja, det krævede kompromisser, men det forstår sådan en lille skidespræller jo ikke,” udtaler politiker-Lars og tilføjer:

“Privat-Lars kunne ikke betale sine egne underbukser, og han sugardatede storfiskere. Jeg er helt enig med Mogens Lykketofts vurdering: Han er en lille svindler.”Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account