Nej til tvangsfordeling af gymnasieelever

POLITIK: Nej til tvangsfordeling af gymnasieelever

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

De selv samme politikere, som gennem de sidste 20 – 30 år ukritisk og med stor entusiasme har åbnet grænser og velfærdskasser for muslimsk indvandring, har nu pludselig opdaget, at det mangfoldighedsprojekt har en kedelig slagside; i dette tilfælde i form af tiltagende islamisering af enkelte gymnasier rundt om i landet.

Den fejltagelse skal jo tørres af et sted, så i ligemageriets navn vil regeringen med et snævert flertal i ryggen fra og med sommeren 2023 ”tvangsanbringe” landets gymnasieelever, så fordelingen mellem etnisk- og ikke-etnisk danske elever udlignes.

Nej. Vores børn skal ikke gennem tvangsfordeling løfte byrden for årtiers berøringsangst og fejlslagen integrationspolitik.

Børnene skal ikke tvinges til at bytte plads med hinanden i en kompliceret stoleleg, som man vist skal være socialdemokrat for helt at kunne se lyset i, og som primært handler om at dæmme op for islamisering på ganske få skoler rundt om i landet.

Magten centraliseres

Alle lamper bør lyse rødt, når politikerne endnu engang rager et område til sig og centraliserer magten.

Det nærhedsprincip, der indtil videre har været gældende, sættes ud af kraft, og en lang række elever tvinges væk fra deres eget lokalområde, trygge omgivelser og kendte ansigter, for at gå i skole et sted, de ikke selv har valgt.

De menneskelige og trivselsmæssige omkostninger ved denne besynderlige systemtænkning er der åbenbart ingen i rød blok, der tænker på; i stedet forsøger man at sælge ideen under en gang ævl om fællesskab og noget med at sidde pænt i rundkredsen alle sammen.

Fremover fordeles gymnasieeleverne på baggrund af excel-ark og misundelsesbureaukrati. For aftalen indebærer nemlig, at det til dels er forældrenes indtægt, der afgør hvor man skal gå i skole.

Hvorfor skal børnene stigmatiseres

Det er ret et iøjnefaldende tiltag fra en blok, der ellers kontinuerligt prædiker lighed, at man således vil stigmatisere eleverne ved at udstille deres families økonomiske livsgrundlag.

Fremfor at løse problemerne der, hvor de er, vil man gøre livet surt for flertallet; når alle ikke kan have det godt, må ingen have det godt, synes indstillingen at være.

Fællesskaber skal være frivillige

Vi søger alle fællesskaber og som oftest søger vi fællesskaber med nogen, som vi har noget tilfælles med. Sjovt nok. Det betyder ikke, at det ikke kan være både givende og udviklende at lære andre fællesskaber at kende, men det skal ske på baggrund af et frit valg.

Ingen har nogensinde fået noget godt ud af at gennemføre noget med tvang, og regeringens tiltag lyser langt væk af betonsocialistisk misundelsestænkning, hvor mindretallets problemer skal gå ud over flertallet.

Spørger man Nye Borgerlige og undertegnede, så skal problemerne løses dér, hvor de er, og ikke smøres tyndt ud over hele paletten. For det bliver de ikke mindre af.

Kærlig hilsen
Vibeke Molise Nibe

Spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegns StorkredsSource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over pĂĄ Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

FĂĄ Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

FĂĄ Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
Ă—
Show
Ă—
Show