Mit liv i smertehelvede efter Pfizer-vaccinen « Snaphanen.dk

POLITIK: Mit liv i smertehelvede efter Pfizer-vaccinen « Snaphanen.dk

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Endnu et vaccineoffer

“Mit navn er Rune, og jeg er en ung mand på 32 år og far til en datter på 5 år. Før mit første stik var jeg et meget positivt og glad menneske. Fra begyndelsen var jeg skeptisk overfor COVID-19 vaccinerne, og jeg havde ingen planer om at tage den.

Men jeg havde en stor drøm at gøre min elektrikeruddannelse færdig, og i 2021 var jeg på dagpenge – og fik gennem Københavns kommune bevilget et elektrikergrundforløb på dagpengesats.

Jeg fik et brev fra Københavns kommune om, at jeg skulle vise Coronapas på min uddannelse. Altså få vaccination af covid-19, og jeg blev truet med at få frataget mine dagpenge, hvis jeg ikke blev vaccineret.
Jeg valgte derfor meget modstræbende at lade mig vaccinere med Pfizer-vaccinen januar 2022.

Jeg vidste ikke, dette ville være starten på en ond cirkel, der førte mig til det smertehelvede, jeg lever med i dag.

Den 15/01, 2022 blev jeg vaccineret på Skovlunde Vaccinationscenter. 5-6 minutter efter stikket fik jeg det meget dårligt og blev hjulpet ind på en båre. Min venstre fod begyndte at virke underlig. Det føltes som om den sov, og det stak meget ubehageligt.

Jeg fortalte dette til lægen på stedet, og hun bad mig om at gå rundt i centeret, så hun kunne se min fod. Jeg trak min fod afsted hen over gulvet og kunne ikke vippe den op eller ned – som jeg ellers kunne umiddelbart før stikket.

Jeg fik af vide af lægen, at jeg skulle tage hjem og holde øje med min fod. 4 timer efter jeg kom hjem hævede min venstre fod op, og jeg ringede 1813.

Vagtlægen var meget bekymret for, om det var en blodprop jeg havde fået. Så jeg blev kørt af en veninde til Amager hospital. De tog en række blodprøver, og efter 3 timer, hvor jeg havde prøvet at vippe mine tæer og fod uden held fortalte overlægen, at jeg ikke havde en blodprop. Men hun kunne godt se, der var noget ”mystisk”. som hun sagde det.

Hun konstaterede, det var en reaktion fra Pfizer-vaccinen!

Jeg blev igen bedt om at tage hjem og få en tid hos egen læge hurtigst muligt. Min egen læge afviste, der var noget galt og henviste mig til smertefysioterapeut på Østerbro. Fysioterapeuten sagde, han ikke kunne hjælpe mig, for han skulle først vide, hvad der var galt.

Jeg kunne jo ikke forklare andet end, at jeg havde sovende, stikkende og gradvist tiltagende smerter efter Pfizer-vaccinen. Jeg tog derfor igen til egen læge, som henviste mig til Røntgen og Ultralydsklinik på Amagerbrogade. De kunne heller ikke se noget, for alt så umiddelbart fint ud.

3 uger efter jeg var på Amager hospital, ringede jeg til min læge og fortalte, jeg ikke kunne klare smerterne længere, og at jeg slugte de tilladte mængder af Panodil og Ibuprofen, og intet hjalp.

Jeg blev derefter indlagt akut på Hvidovre hospital. Der forklarede jeg om hele forløbet, hvor jeg blev tilset af 5 forskellige læger. Til sidst fik jeg en fodskinne på, da specialoverlægen, sammen med to andre læger, mistænkte akillessenebetændelse.

Skinnen hjalp en smule, og jeg blev sendt hjem med krykker og endnu kraftigere smertestillende piller.
Efterfølgende flyttede jeg til Odsherred, grundet jeg stod uden bolig. Et par dage efter jeg flyttede, fik jeg mere ondt i min fod end nogensinde før. Jeg ringede derfor til vagtlægen, som sagde, jeg skulle komme ned til hende på Odsherred sygehus. Her fik jeg 2 x 10 mg morfin til weekenden over.

Efter weekenden kom jeg op til min nye læge i Fårevejle, som også fik hele min historie. Han udskrev Tramadol på 50 mg for at tage smerterne og henviste mig til Reumatologisk afdeling på Holbæk Sygehus.

På sygehuset var de bekymrede for, jeg havde gigt, så de henviste mig til Slagelse sygehus for en MR-skanning af min lænderyg, Holbæk sygehus for en MR-skanning af ryggen og Odsherred sygehus for at få røntgen af hænder og fødder.

Ingen af undersøgelserne viste noget, så jeg blev henvist til Neurofysiologi på Epilepsihospitalet Filadelfia.

Jeg tog efterfølgende op til min egen læge, Tramodol pillerne ikke virkede længere, hvorpå han så udskrev Dolatramyl 100 mg.

Dem tog jeg morgen og aften for at kunne holde mine smerter nede, nogle gange 3 gange om dagen.
Da jeg, sammen med min kæreste, ankom til Neurofysiologi på Epilepsihospitalet Filadelfia, stak reumatologen mig direkte ind i mine nerver og sener, hvor det gjorde mest ondt – og igen fik jeg at vide, at de ikke vidste, hvad det skyldes, og det måtte være en reaktion på vaccinen.

Nu sidder jeg herhjemme på mine sygedagpenge, som snart forsvinder – og skal piskes igennem et system, som ikke hjælper folk som mig. Min egen læge, og de læger jeg har været hos, ved ikke, hvad der er galt, og hvad de skal stille op – andet end de mener det er mystisk.

Jeg kæmper virkelig for at opretholde min livsglæde, da jeg har min kæreste og datter at tænke på, som er mit et og alt. Nogle gange forsvinder jeg ned i et dybt sort hul, for jeg føler mig trampet på, og systemet er fløjtende ligeglade.

Jeg lever nu et liv i et konstant smertehelvede, hvor jeg er dopet på morfin, fordi det åbenbart er det eneste, de kan hjælpe mig med. Den tillid jeg havde til sundhedssystemet og staten er nu væk, og jeg vil fraråde alle nogensinde at lade sig vaccinere igen.

Det liv jeg lever nu og det smertehelvede jeg er i, er hverken job, penge, status eller uddannelse værd.”

******************************

Her på Den Frie Presse blev vi kontaktet af Rune efter Patienterstatningens nylige udmelding om, at “kun” 1138 har søgt erstatning for bivirkninger af COVID-19 vacciner – og kun 32 opnået erstatning, hvilket, ifølge dem, er vidnesbyrd om, at vaccinen er sikker.

Patienterstatningen og Lægemiddelstyrelsen ”glemmer” imidlertid tallet på 68.998 individer, der har rapporteret bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen. De “glemmer” også at fortælle om alle de borgere, der rapporterer om, hvor svært det er at få deres bivirkninger registreret som følge af COVID-19 vaccinerne, hvorfor vi må formode, at tallet reelt er langt langt højere.

Runes fulde navn er redaktionen bekendt. Han opfordrer alle vores læsere til at dele sin historie.

Den Frie Presse, Facebook


4.5
4
votes

Article Rating

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show