Le Grand Remplacement « Snaphanen.dk

POLITIK: Le Grand Remplacement « Snaphanen.dk

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Konspirationsteorien som blev en realitet. Hver 3. mor er født i udlandsfødt

Af  Erling Marthinsen

Efter at Renaud Camus skrev bogen Le Grand Remplacement om den store utskiftningen av Europas befolkning, blev han anklaget for rene konspirationer, og alle henvisninger til teorien blev afskrevet som højreekstremisme. Men virkeligheten kan ikke længere skjules.

I Sverige, dette post-demokratiske land, som har en alt for lang grænse mot Norge, er nu hver tredje fødende kvinde utenlandskfødt. Antallet af etniske svenskere synker på grund af for lave fødselstal, mens indvandrerbefolkningen vokser hurtigt. For det er ikke bare den massive indvandring, som påvirker demografien i nabolandet, skriver Samnytt.

Det är inte bara Sveriges exceptionellt höga massinvandring som driver på utvecklingen utan också att utlandsfödda kvinnor står för en allt större andel av nativiteten. Detta samtidigt som svenska kvinnor föder allt färre barn

I halvfjerdserne havde kun én af ti nyfødte udenlandsfødte mødre. I dag er tallet omkring en tredjedel. I byer som Malmö og Södertälje er svenskerne allerede i mindretal.

Ifølge prognoser fra SCB vil udviklingen bare forstærkes i årene som kommer. Det er kun et spørsmål om tid før svenskere er i mindretal i det som en gang var Sverige.

Hvem der får børn betyder noget for, hvordan det svenske samfund vil udvikle sig. Tendensen er ikke lovende, for at sige det forsiktigt.

Samtidigt som andelen utlandsfödda mammor ökar, är det bland dessa också jämfört med tidigare avsevärt fler som är födda i geografiskt och kulturellt avlägsna länder, vars barn föds in i parallellsamhällen och segregation med osvenska värderingar.

Foreløbig er andelen indvandrere så tilstrækkelig «lav», at der totalt set fødes færre end der begraves i Sverige. Men masseindvandringen sørger for at befolkningen alligevel øger. Og snart vil andelen indvandrere nå brydningspunktet, hvor antallet fødte passerer antallet som dør. Da får man en rent indvandringsdrevet befolkningsvækst.

Dette er Le Grand Remplacement i praksis. Befolkningen skiftes ud, som Bertold Brecht forudså. Brecht foreslog sarkastisk at oppløse folket og vælge et nyt. Svenske politikere oppfattede det sarkastiske budskab som en opskrift.

Men selv SCB forsøger, som vort eget SSB, at skjule realiteterne.

I SCB:s demografiska långtidsprognos ser man i motsats till nuvarande en utplaning av andelen utlandsfödda mammor och efter 2070 till och med en liten minskning. Det är oklart vad myndigheten grundar den prognosen på.

Man behøver ikke en magisk Vedum-kalkulator for at forstå at med 100.000 nye «svenskere» ind hvert år, og med højere nativitet blandt udenlandsfødte end blandt svenskere, så er endestationen et Sverige med en stadig lavere andel svenskere.

I løbet af nogle årtier er svenskerne i mindretal i deres eget land. Vi nordmænd går ad den samme vej, om end i et lidt lavere tempo.

Var tredje barnaföderska nu invandrare

Oversættelse – Snaphanen.dk

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show