Endnu en DF'er smutter: Jeg kan ikke se mig selv i spejlet længere | BT Politik

POLITIK: Endnu en DF’er smutter: Jeg kan ikke se mig selv i spejlet længere | BT Politik

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel


Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I Dansk Folkepartis bagland er der kø ved udgangen.

I sidste uge smuttede næsten hele bestyrelsen i Dansk Folkepartis Rebild-afdeling samt rådmanden i Aalborg, Kristoffer Hjort Storm, i ren protest mod alt balladen i partiet.

Nu er det DFs lokalformand i Furesø Kommune, Carsten Svensson, der forlader Morten Messerschmidt og resten af partiet.

»Jeg kan simpelthen ikke se mig selv spejlet længere. Jeg er evig træt af alt det ævl og kævl, som kommer fra partiet på Christiansborg. Det ødelægger det også for os lokalt. Så nu har jeg bare fået nok,« siger han til B.T.

Strømmen af protester og udmeldelser i baglandet kommer efter, at Morten Messerschmidt og Pia Kjærsgaard – direkte eller indirekte – kritiserede, at Kristian Thulesen Dahl meldte afbud til valgfesten på Christiansborg i forbindelse med EU-folkeafstemningen.

I stedet blev Thulesen Dahl hjemme i Thyregod for at genoplive en 25 år gammel tradition om at se valgaften i fjernsynet med familien, forklarede han.

Efterfølgende har Morten Messerschmidt dog forsøgt at mane til ro og tale konflikten ned. Han har desuden forsøgt at give Kristian Thulesen Dahl mere ansvar i partiet med et tilbud om flere ordførerskaber.

Men for  Carsten Svensson, der også har siddet i byrådet i  Furesø Kommune, er der ingen vej tilbage.

»Jeg kan bare ikke genkende mit parti. Den måde, der bliver kommunikeret på, gider jeg ikke være en del af. Det er primitiv mudderkastning for åben skærm. Selv en folkeafstemning kan de få til at handle om internt fnidder,« siger han.

»Jeg havde troet, at der blev sat en prop i alt balladen i vinter, da Morten (Messerschmidt, red.) blev valgt. Men det er bare fortsat,« siger Carsten Svensson.

Dansk Folkeparti ligger til 4-5 procent i meningsmålingerne.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show