Danmark: Wednesday, June 02, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Politiet søger vidner til overfald i S-tog og på station


Om eftermiddagen den 11. maj blev en kvinde blandt andet verbalt overfuset samt spyttet i ansigtet af en mand, og Nordsjællands Politi søger nu vidner til episoden.

Nordsjællands Politi søger vidner til et overfald, der fandt sted i Værløse tirsdag den 11. maj omkring kl. 15, hvor en mand blandt andet spyttede en kvinde i ansigtet, ligesom han overfusede hende verbalt.

Hændelsen tog sin begyndelse kort før kl. 15 i S-togets linje B i retning fra København mod Værløse Station, og den fortsatte ud på Værløse Station, hvor både manden og kvinden stod af S-toget.

– Den formodede gerningsmand er lige nu varetægtsfængslet, men da vi ønsker at få kastet mere lys over forløbet, hører vi meget gerne fra vidner, der overværede optrinnet eller på anden måde har viden, der kan være relevant for sagen, fortæller politikommissær Jakob Rahbek fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114 eller via mail på [email protected]

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account