Tøj sko rygsæk_Peter

Politiet leder fortsat efter 29-årige Peter


Østjyllands Politi leder fortsat efter 29-årige Peter fra Irland, der ikke er set siden natten til søndag den 5. december, hvor han forsvandt på vej hjem fra en fyraftensøl med sine kollegaer. Peter var iført en khakifarvet jakke og nogle sorte New Balance Sko, som muligvis ikke var bundet. Han havde en stor, sort rygsæk på ryggen.

Peter er set kort før kl. 03.00 på et overvågningskamera ved Navitas, hvor han går rundt med sin tunge rygsæk på ryggen. Sidenhen har et vidne henvendt sig til politiet og fortalt, at hun mener at have set Peter sidde på en bænk ved siden af en redningskrans over for Kystvejen nr. 55 senere end kl. 03.00. Han sad foroverbøjet og med en stor genstand mellem benene – formentlig sin rygsæk.

 

Rygsæk fyldt med kokkeudstyr

Der er muligt, at Peter kan have efterladt sin rygsæk et sted omkring Aarhus Ø. Peter arbejdede som kok og med sig i rygsækken havde han derfor formentlig en hvid kokkejakke, et par sorte kokkebukser, et par sorte crocssko, en eller flere kogebøger på engelsk, en stor, tung slibesten og en række specielle knive, hvoraf en af dem har hans fornavn indgraveret.

Knive_Peter

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set Peters rygsæk, eller som måske har set nogle af de knive, tøj eller andre ejendele, der har været i rygsækken. Dette kan hjælpe politiet med at komme nærmere, hvor Peter er gået.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Herunder 2 videoer som du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!