Politiet fandt narko, våben og ulovligt fyrværkeri

Politiet fandt narko, våben og ulovligt fyrværkeri


På baggrund af en henvendelse fra Toldstyrelsen, der i det internationale postcenter havde beslaglagt noget narkotika, der skulle være sendt til en adresse i Højbjerg, rettede betjentene fra Østjyllands Politis specialpatrulje søndag kl. 18.41 henvendelse på den pågældende adresse.

På adressen traf betjentene husets 24-årige beboer samt seks andre mænd, der holdt fest. Der var en kraftig lugt af hash, og de tilstedeværende blev gjort bekendt med, at politiet ville ransage stedet og visitere de personer, der var til stede.

I forbindelse med visitationer af de seks gæster blev tre af dem sigtet for lov om euforiserende stoffer. En 23-årig mand fundet i besiddelse af en joint, en anden 23-årig mand blev fundet i besiddelse af nogle små poser med MDMA og hash og en 25-årig mand blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash.

Ved ransagningen af boligen og visitation af den 24-årige beboer blev der fundet narkotika og en række forskellige psykedeliske stoffer i en mængde, der blev vurderet til ikke kun at være til eget forbrug. Den 24-årige mand blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

I boligen blev der desuden fundet en peberspray og en hel del fyrværkeri – herunder en krysantemumbombe og flere kanonslag. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og fyrværkeriloven.

Source link