Prisen er det bedste – Ekstra Bladet

PENGE & FORBRUG: Prisen er det bedste – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Et elegant og usædvanligt design er blandt flere imponerende plusser ved det nye flagskib fra kinesiske OnePlus.

OnePlus 10 Pro, som er smartphoneproducentens topmodel i 2022, udstråler moderne luksus.

Det hærdede gorillaglas flyder chikt ud over kanterne og breder skærmen helt ud til siden på telefonen, hvor den glider ind i en blankpoleret smaragdgrøn aluminiumskant.

Bagsidens glas føles smidigt som skindet på en kobraslange, indtil fingrende rammer kameralinsernes stenhårde keramiske beskyttelsesramme.

Farverne på den 6,7 tommer OLED-skærm er så livlige og skarpe, at de næsten får virkeligheden til at blegne. Det gælder også under skarpe stråler fra den lavtstående danske forårssol.

OnePlus 10 Pro følger markedsstandarden for flagskibe på 120 Hz, men byder på et intelligent design, som nedsætter skærmens opdateringsfrekvens, når der ikke er behov for det.

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

Den funktion er virkelig fed, hvis man har et ekstraordinært ønske om at spare på strømmen, men designet er knap så intelligent, når man eksempelvis scroller gennem Instagram.

Her forsøger OnePlus hele tiden at justere opdateringsfrekvensen, alt efter om du ser billeder eller video, så den ikke bruger mere strøm end højst nødvendigt.

Den konstante vekslen mellem frekvenserne er mærkbar og kan få scrolling til at føles vaklende. Det er irriterende.

Til gengæld er opladningen af OnePlus 10 Pro helt vild.

Det tager ifølge OnePlus sølle 32 minutter at lade en helt død telefon op til 100 procent, og det tog præcis samme antal minutter i Ekstra Bladets test.

Så hvorfor kan man ikke nemt fravælge den forlængede batteritid til fordel for 120 Hz permanent, når man kan fylde batteriet på en halv time?

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

 

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

OnePlus 10 Pro byder på imponerede kameraspecifikationer, og her får man meget kamera for pengene.

Kameraerne, et 48 megapixel hovedkamera, et 50 megapixel ultra-bredt kamera og 32 megapixel selfiekamera, bruger software, der er udviklet i samarbejde med den kendte svenske kameraproducent Hasselblad.

Trods prægtige specifikationer er OnePlus 10 Pro ikke syvmileskridt foran konkurrenterne, men den er tæt på at være lige så god som de dyrere modeller fra mere erfarne smartphoneudviklere.

Taget med OnePlus 10 Pro

Zoom med OnePlus Pro

Billeder taget med kameraet fremstår virkelig flotte på telefonens knivskarpe og farvestærke skærm, men kameraernes præstationsevne halter i lysfattige omgivelser, og når der virkelig skal zoomes langt ind på detaljerne.

Af uransagelige årsager har flagskibet fra OnePlus ikke en IP-klassificering.

De fleste topmodeller i 2022 er støv- og vandafvisende op til IP67 eller mere, mens OnePlus 10 Pro slet ikke har en klassificering på trods af sin høje pris.

Det betyder ikke, at den ikke kan tåle en tur på gulvet eller i toilettet, men den har ikke et certifikat, som siger, at den kan tåle det.

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

OnePlus 10 Pro er derfor ikke ideel til dig, som hyppigt hiver mobilen frem under våde byture, i beskidte miljøer eller fugtigt møgvejr. Alle andre får usædvanligt meget smartphone for pengene.

 

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner Pricerunner, som vi modtager en mindre betaling pr. klik for.

Redaktionen

——— SPLIT ELEMENT ———

Fik du læst:

Der bliver kamp om den nye iPad Air

Hader du nyt? Så køb den nye iPhone SESource link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show