Danmark: Tuesday, July 06, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

Fra Berlingske.dk – Torsdag d. 11. juni 2015, kl. 14.00 – Af Lars Hovbakke Sørensen

Pelle Dragsted – Den revolutionære

Pelle Dragsted er ikke særligt kendt i den bredere offentlighed, og hans baggrund er også ret anderledes end de flestes i Enhedslistens nuværende folketingsgruppe. Han var som ung med i adskillige voldelige venstreorienterede grupper og blev flere gange anholdt af politiet. Alligevel har han gode muligheder for at blive valgt til Folketinget, hvis Enhedslisten som spået af meningsmålingerne får et godt valg. Og mange politiske iagttagere på Christiansborg mener, at han vil blive en meget indflydelsesrig skikkelse i Enhedslistens folketingsgruppe, hvis han bliver valgt ind.

Pelle Dragsted er 40 år og har i adskillige år været ansat med forskellige titler hos Enhedslisten, bl.a. som pressechef og som politisk rådgiver. Han er en af personerne bag Enhedslistens modernisering, blandt andet brugen af personfotos på valgplakaterne, hvor Enhedslisten i kollektivets navn ellers traditionelt kun har brugt at skrive tekst på plakaterne.

Enhedslistens egne kritikere af Pelle Dragsted mener, at han er ved at rykke dem for meget til højre. Men mange vil alligevel mene, at han med sit revolutionære udgangspunkt på mange måder stadig tilhører partiets venstrefløj.

Pelle Dragsted er nærmest Enhedslistens svar på Joschka Fischer, den tyske udenrigsminister fra De Grønne, som også havde en revolutionær og voldelig fortid med i bagagen, men som alligevel, da han blev lidt ældre, kom ind og deltog i det parlamentariske arbejde og gjorde sin indflydelse gældende på den måde.

Pelle Dragsted havde allerede været medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom, da han som 17-årig i 1992 meldte sig under fanerne i Antifascistisk Aktion (AFA). En lille bitte gruppering i Danmark, som syntes, at det var i orden at bruge vold i kampen mod højreekstreme grupper. I 1994 var han med i en bus, hvor han sammen med en mindre gruppe unge bevæbnet med køller og andre våben var på vej mod nazi-lederen Jonni Hansens hjem. I 1998 blev han dømt for hærværk mod Sandholmlejren.

Og nu er han så parat til en karriere for Enhedslisten i den danske parlamentariske forsamling, Folketinget, hvor det er argumenterne og demokratiet og ikke volden, der tæller. Og Enhedslisten er også parat til at have ham med i folketingsgruppen. Så er spørgsmålet bare, om der er tilstrækkeligt mange danske vælgere, der også er det. Eller om historierne fra hans ungdom vil være for stor en belastning til, at hans fornyelse og reformer af Enhedslisten indefra gennem de seneste år vil kunne opveje disse.

Læs Original

Tags:
Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account