Danmark: Monday, November 23, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Palæstinensisk sheik: "Stor ære for alle muslimer at fransk lærer fik skåret hovedet af" – Nu straffer israelerne ham


Den palæstineniske sheik og “islamiske lærde”, Issam Amira, har under sin ugentlige prædiken kaldt det for “en stor ære for alle muslimer”, at en franske lærer for ganske nyligt fik skåret hovedet af af en muslim.

Den bizare hyldest til terror er israelske myndigheder imidlertid blevet opmærksom på. De har derfor anholdt Issam Amira, og han er nu i første omgang blevet forment adgang til området, hvor Al Aqsa-moskeen i Jerusalem ligger på. Det er denne moske som Issam Amira prædiker fra.

Israel har mere end noget andet vestligt land været ramt af muslimske terrorangreb og har i årtier advaret europæiske politikere om, at den udvikling, som finder sted i Europa vil føre til en tilstand med konstant terrortrussel for borgere i Europa.

….

Hvad mener du? Kan du forstå, at israelerne ikke vil finde sig i at prominente palæstinensere hylder halshugning af europerne? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne artiklen på Facebook!

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account