Danmark: Saturday, September 26, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
En skandale i dansk journalistik


Når læger, der er tilhængere af omskæring af drenge, beskyldes for at bryde lægeløftet, er der ikke tale om en faglig vurdering, men en kollegial vurdering, som sætter kolleger i et dårligt lys, skriver speciallæge og formand for Det Jødiske Samfund i Danmark, Henri Goldstein, i Berlingske.

”Der foreligger mange studier om både komplikationer, positive resultater af indgrebet og konsekvenserne heraf. Nogle er bedre end andre, men ét af disse konkluderer, at mere end 90 pct. af voksne omskårne mænd er tilfredse med deres omskæring. For et overvældende flertal af jødiske mænd er omskæring som barn en vigtig del af deres identitet, tro, kulturelle selvforståelse og bånd tilbage til generationer og atter generationer før os. Flertallet af danske medier undlader imidlertid denne oplysning, men finder eksempler på mænd, der ser negativt på egen omskæring.

At erklære jøder for ”gammeldags”, ”umoderne”, ”ikke forandringsparate” er enkelt, men det er ikke noget argument for ikke at opretholde en tradition. I den jødiske religion er omskærelse meget vigtigt, og den kan klart sidestilles med den kristne dåb. Kristendom uden dåb vil næppe have mange tilhængere.

Den jødiske praksis gennemføres altid med lægeligt ansvar. Barnet lægeundersøges grundigt før omskærelsen, der føres journal og alle hygiejniske forskrifter overholdes. Alligevel kaster man smuds på begivenheden. Man mener, det er meget uhensigtsmæssigt, men man accepterer mere end 10.000 aborter af raske fostre hvert eneste år. Man har lov til at slå ufødte ihjel, men må ikke fjerne forhuden på ca. ti jødiske drenge hvert år. Hvor er logikken?”

24NYT: Debatten om et forbud mod omskæring af drengebørn har bølget frem og tilbage i mange år. Blandt den danske befolkning mener 88 pct., at det skal være ulovligt at omskære drengebørn af religiøse eller kulturelle årsager. Men på Christiansborg er der ikke et flertal for et omskæringsforbud, ganske enkelt fordi politikerne frygter internationale konsekvenser. Disse er gennemsnitsdanskeren ligeglad med, men politikerne har lidt mere mellem ørerne. Læs mere her.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account