Danmark: Thursday, June 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Israel godkender en våbenhvile med Hamas


Det burde være en selvfølge, at demokrati er en stærk styreform. Men mange vil det anderledes, hvad vi også ser i USA, hvor folk mener, at præsidentvalget var svindel, og at Biden ikke er en legal præsident, skriver Kristian Mouritzen i Berlingske.

”Vi ser det blandt toppolitikerne i Ungarn og i Polen, hvor de demokratiske principper trædes under fode.

Vi ser en stribe af autokrater få mere indflydelse i ly blandt andet af corona. Rusland og Kina slår hårdt ned på systemkritikere, uighurerne og befolkningen i Hongkong”.

24NYT: Kristian Mouritzen skøjter ubekymret hen over, at også i det illiberale Danmark trædes de demokratiske principper under føde.

Vi har således i det forgangne år set, hvordan S-regeringen har kunnet gå enegang i håndteringen af coronakrisen og dermed efterlade Folketinget uden mulighed for at udføre sine to vigtigste demokratiske funktioner: at lovgive og føre kontrol med regeringen. Coronakrisen har afsløret, at det danske demokrati mangler en mekanisme, som sikrer respekt for grundloven og begrænser regeringens udskejelser.

Og mens de autokratiske regimer i Rusland og Kina slår ned på systemkritikere, har det autokratiske danske regime sigtet en demonstrant, der tillader sig at hænge statsministerens dukke op i en lygtepæl. “Min frygt er, at det vil have en dæmpende effekt på befolkningens vilje til at ytre sig kritisk imod magthavere og regeringer, og det synes jeg i dén grad er en skræmmende udvikling”, sagde juristen Jacob Mchangama.

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account