Ukrainsk milliardær og hustru dræbt i angreb – Ekstra Bladet

NYHEDER: Ukrainsk milliardær og hustru dræbt i angreb – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Oleksiyj Vadaturskyj og hans hustru blev ifølge forretningsmandens virksomhed Nibulon dræbt i sit hjem

Stifter og ejer af en af Ukraines største landbrugsvirksomheder, Oleksiyj Vadaturskyj, er sammen med sin hustru blevet dræbt.

Det skriver virksomheden Nibulon søndag på sin hjemmeside.

‘Som det sømmer sig for en ægte helt og patriot i Ukraine, blev Oleksiy Vadaturskyj i sin hjemby Mykolajiv og hjalp byen under krigen. Han troede altid på Ukraine og rettede sin egen indsats mod dets udvikling og velstand,’ skriver Nibulon i en presseeddelelse.

Parret, Oleksiy Vadaturskyj og hustruen Raisa Mykhailivna, blev ifølge en lokal militærchef dræbt natten til lørdag i deres hjem i byen Mykolajiv, der har været under heftig russisk beskydning.

Oleksiy Vadaturskyj har stiftet virksomheden Nibulon, der er specialiseret inden for produktion og eksport af majs, hvede og byg.

‘Hele det 7.000 mand store Nibulon-team og hele Ukraine har lidt et uopretteligt tab. På denne sørgelige dag er en betydelig del af os alle forsvundet,’ skriver Nibulon.

Artiklen fortsætter under billedet …

Oleksiy Vadaturskyj og hustruen Raisa Mykhailivna. Foto: Nibulon
Oleksiy Vadaturskyj og hustruen Raisa Mykhailivna. Foto: Nibulon

 

Vi har mistet en helt
Chefen for den lokale militæradministration, Vitaliy Kim, siger til det ukrainske medie Ukrainska Pravda, at parret blev dræbt under det massive angreb mod byen.

– Det er sandt. Deres hus blev ramt. Hustruens lig er allerede blevet hentet ud, siger Vitaliy Kim.

– I dag har vores by mistet en helt, siger han.

Ifølge erhvervsmediet Forbes var Oleksiy Vadaturskyj en af Ukraines rigeste. Hans formue svarede i danske kroner til mere end tre milliarder.

Nibulon oplyser i pressemeddelelsen, at virksomheden økonomiske aktivitet fortsætter.

Artiklen fortsætter under videoen …

Krigen i Ukraine: Dagens overblik

Strategisk vigtig by
Ifølge det britiske medie BBC skriver den lokale borgmester på det sociale medie Telegram, at der har været flere angreb på byen Mykolajiv hen over weekenden. I nat mellem klokken et og fem var der massiv beskydning.

– En række infrastrukturanlæg blev skadet. Blandt andet et hotel, et sportscenter, to skoler og en benzinstation. Beboelsesbygninger blev også skader. Der udbrød flere brander, skriver han ifølge mediet.

Han kalder nattens angreb et af de største nogensinde ifølge BBC.

BBC skriver ligeledes, at byen er strategisk vigtig for Rusland, fordi den ligger på ruten mod havnebyen Odesa, der har Ukraines største havn.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show