Troede, han stjal guldhornene: Sidder på anklagebænken med berygtet bankrøver | BT Krimi

NYHEDER Troede, han stjal guldhornene: Sidder på anklagebænken med berygtet bankrøver | BT Krimi

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel


Én står bag et spektakulært bankkup til 27 millioner kroner, en anden et historisk tyveri af Danmarks måske største nationalskat.

Når fire mænd onsdag tager plads på anklagebænken i Retten i Aarhus, tiltalt for flere indbrud, er det langtfra første gang, de sidder der.

Blandt de fire mænd, som blandt andet skal have stjålet industristøvsugere, højtryksrensere og værktøj til flere tusinde kroner fra en virksomhed i Galten ved Aarhus, gemmer sig flere kendte kriminelle, som har stået bag nogle af danmarkshistoriens mest spektakulære tyverier.

Det fremgår af anklageskriftet i sagen mod mændene, der er mellem 36 og 41 år, som B.T. har fået aktindsigt i.

Det drejer sig blandt andet om en 37-årig mand, der en tidlig septembermorgen for 15 år siden brød ind på Kongernes Jelling og formåede at slippe af sted med Danmarks måske største nationalskat sammen med sin svoger:

‘Guldhornene’ – eller det troede de i hvert fald selv.

Artikler viser, at han sammen med svogeren knuste vinduet ind til museet med et koben, hvorefter de fik ‘guldhornene’ ud af montrerne med en økse.

På det tidspunkt troede de selv, at de havde stjålet de oprindelige guldhorn af rent guld. Det var først efter tyveriet, at de blev klar over, at der var tale om museumskopier af forgyldt sølv.

Det fik han i 2008 to år og fire måneders fængsel for.

Derudover har samme mand været med til at tømme Grindsted Rådhus for 51 Arne Jacobsen-stole samt stjålet B&O-anlæg, fladskærme og computere fra private hjem, fremgår det.

Han har altså en lang straffeattest bag sig, og det lader ikke til at ville tage en ende.

Foruden indbruddet i virksomheden i Galten 19. juni 2019 og et andet indbrud fire timer forinden, som mislykkedes, fordi de fire mænd ikke fandt noget at stjæle, er han nu tiltalt for en række andre forhold.

De dejer sig om alt fra salg af hash til færdselsovertrædelser, og til at han skal have været i besiddelse af en sabel.

Han er dog ikke alene om at være genganger i retten.

En af de andre mænd, der dog i denne sag ‘kun’ er tiltalt for de to indbrud 19. juni, har også en meget kriminel fortid, viser flere artikler.

Manden, som i dag er 41 år, skal blandt andet for otte år siden have fået en dom på fem års fængsel for flere røverier mod bankfilialer og for brugstyverier af værdifulde biler.

Derudover deltog han i 2007 i et spektakulært kup mod Dansk Banks pengefordelingscentral ved Aarhus, hvor udbyttet blev på 27 millioner kroner.

Hvordan de fire mænd forholder sig til tiltalerne, bliver vi klogere på onsdag, når domsmandssagen mod dem begynder.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show