Tre udlændinge idømt udvisning - 24NYT

NYHEDER: Tre udlændinge idømt udvisning – 24NYT

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Foto: Per Johansen

En 42-årig mand og to 40-årige mænd er netop dømt for forsøg på hvidvask af 6,3 millioner kroner. Sagen er en af flere lignende sager om forsøg på at fragte penge via Danmark.

 

Københavns Byret har onsdag afsagt endnu en dom i en række sager om forsøg på hvidvask, hvor man har forsøgt at transportere store pengebeløb ud af landet via Københavns Lufthavn uden at angive pengene til Toldstyrelsen.

Onsdag blev tre svenske statsborgere på 42, 40 og 40 år således dømt for forsøg på hvidvask af ca. 6,3 millioner kroner i forskellige valutaformer. De tre ankom med tog fra Sverige og havde flybillet til Istanbul i Tyrkiet, da de blev anholdt i lufthavnen i slutningen af september 2022.

 

Den 42-årige blev idømt to års fængsel og udvisning for bestandigt, den ene 40-årige fik 1 år og 9 måneders fængsel og udvisning for bestandigt, mens den sidste 40-årige modtog en dom på 1 år og 6 måneders fængsel og indrejseforbud i 12 år. Alle pengene blev konfiskeret.

 

Flere lignende sager

I starten af januar faldt der dom i en lignende sag, hvor en 34-årig mand og en 24-årig kvinde var tiltalt for forsøg på hvidvask ved at udføre valuta svarende til lidt over fire millioner kroner. De blev anholdt samme dag som de tre nu dømte mænd, og de ankom ligeledes med tog fra Sverige og havde flybillet til Istanbul.

Den 34-årige, som er svensk statsborger blev idømt 1 år og 9 måneders fængsel og indrejseforbud for bestandigt, mens den 24-årige kvinde blev frifundet.

Den 8. marts forventes der at falde dom i endnu en sag, hvor en 47-årig man dog en 47-årig kvinde er tiltalt for forsøg på hvidvask ved at fragte over to millioner kroner ud af landet. De blev anholdt samme dag med flybillet til samme afgang som de øvrige.

Source link

×
Show
×
Show