Stigende priser på bredbåndsmarkedet presser danskerne

NYHEDER: Stigende priser på bredbåndsmarkedet presser danskerne

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

TV2 kunne meddele mandag den 12. september at Yousee vil hæve prisen på en række produkter fra 1. januar 2023, som vil ramme deres mere end 1.1 mio. kunder. Prisen på TV- og bredbåndspakker vil hæves med 10 – 40 kr., og kan dermed give en årlig ekstraregning på flere hundrede kroner.

Efter annonceringen af de stigende priser har sammenligningstjenesten Tjekbredbånd.dk oplevet en fordobling af besøgende på siden, som forsøger at finde billigere alternativer.

Kasper Ottosen, Bredbånds Ekspert hos TjekBredbånd siger “Da Yousee meldte ud, at de hævede deres priser, kunne vi næsten se en fordobling i vores trafik sammenlignet med dagen før”.

(Viser udviklingen af besøgstallet for perioden 10 – 13 september)

Men interessen for at finde billigere bredbånd er ikke unik i denne tid, da der generelt opstår øget interesse når udbydere hæver prisen. “Vi kan tydelig se en øget interesse for at spare penge på internet, når udbyderne hæver priserne” siger Kasper Ottosen.

Interessen for at spare penge på abonnementsprodukter er vokset, i takt med at der i disse tider opleves inflation, krig og stigende renter, som rammer hårdt ude i de danske hjem. Vi går en kold vinter i møde med stigende elpriser, og derfor er interessen for at spare penge ekstra høj lige nu.

De stigende priser skyldes bla. højere omkostninger på levering af bredbånd via COAX kabler. Som forbruger giver det mulighed for at undersøge en fremtidssikring af din internetforbindelse med fibernet, som kan leveres gennem optiske fiberkabler.

For Kasper Ottosen hænger interessen sammen med den seneste tids inflation, og uddyber: “Der er lige nu stor fokus på at spare på sine udgifter, og vi kan tydelig se, at danskerne også gerne vil spare penge på deres internet”.

Oplever du stigende priser, kan du ofte spare mange penge ved at undersøge bredbåndsmarkedet grundigt. “Lige nu er der hård konkurrence på bredbåndsmarkedet, og nogen vil derfor kunne spare op til 50 % af prisen sammenlignet med deres nuværende løsning” siger Kasper Ottosen.

De mange danskere som vil opleve stigende priser på bredbånd, vil også opleve at økonomien presses grundet stigninger i øvrige poster, hvorfor det forventes at interessen for at spare penge på bredbånd, vil stige yderligere.

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show